Ovim postupkom vojvotkinja Kate šokirala britansku javnost: Ovo od nje nije niko očekivao

Iako je već neko vrijeme u braku sa budućim kraljem Engleske, vojvotkinja Kate Middleton se ne razlikuje baš mnogo od drugih udatih žena, barem kada su roditeljstvo i djeca u pitanju.

Pa je tako baš nedavno vojvotkinja bila u velikim problemima dok je bila u kupovini u jednoj prodavnici dječje obuće, a koji je riješila na pomalo čudan način.

Oglasi - Advertisement

Naime prošli su ljetni praznici, pa je samim time i vrijeme da princ George krene u školu, dok princeza Charlotte treba da krene u vrtić i samim time treba se nabaviti i sva oprema za te dane.

Vojvotkinja od Cambrigdea je sa svojom djecom krenula u kupovinu cipela, a zaboravila je da su djeca u ljetnoj obući.

U jednome trenutku Kate je zamolila zaposlenika da joj donese dječje čarapice, tako da bi njena djeca mogla lakše da isprobaju cipele za jesen i zimu. Ono što je mnogima upalo u oči je da je vojvotkinja samo pozajmila čarape i da ih nije kupila, kao da nema dovoljno novca za obične čarape.

Vjerojatno da je u pitanju bio bilo ko drugi, prodavač bi sigurno insistirao da se čarape, pošto su se koristile i kupe, ali pošto je bila vojvotkinja u pitanju, niko nije pravio problem, mada je i sama Kate trebala sama da shvati da se tako nešto baš i ne radi na taj način.

Kate je isto kao i Meghan Markle veoma interesantna javnosti i medijima, pa se stoga svaki njen postupak i korak prate, a ovaj baš i nije naišao na neko lijepo odobravanje javnosti.

 

 

 

Comments are closed.