Ove su tek početak, ne možete zamisliti šta slijedi: Slike sa vjenčanja koje ćete gledati po nekoliko puta i nećete moći vjerovati da je to moguće (FOTO)

Vjenčanje je zasigurno najvažniji dan u životima ljudi koji su odlučili da kažu svoje sudbonosna DA svojim partnerima koje vole i sa kojima su odlučili da provedu ostatak života u ljubavi i slozi.

Mnogo je toga što se treba uraditi kada su vjenčanja u pitanju, od same organizacije, pozivanje gostiju, biranja kumova, vjenčanica, prstenja, odijela i sve je to stresno i nikada se ne zna kada će se pojaviti neki problem.

Oglasi - Advertisement

I baš kada se misli da je sve sređeno i došao je dan vjenčanja, vrlo je moguće da se baš u toku ceremonije ili samog slavlja dese neke nepredviđene situacije koje obilježe cijelo vjenčanje i mladence i novi bračni par bace u sasvim drugi plan.

U ovome tekstu sa vama dijelimo neke fotografije sa različitih vjenčanja koje su postale pravi hit na društvenim mrežama, a kada ih pogledate i sami ćete shvatiti zašto je to tako

Jasno nam je je da je ova mladenka htjela da sa što dubljim dekolteom izgleda što izazovnije i ljepše, ali sigurno nije računala na taj trenutak kada će dekolte zasjeniti baš sve. Možda je ipak malo pretjerala, šta vi mislite ?

Ovo je fotografija u kojoj je uhvaćen trenutak kada se baš i nisu trebale popravljati neke stvari. Još kada sve završi na internetu, onda je stvar i malo gora.

Ovi mladenci su očito toliko uzbuđeni zbog svadbe da mladoženja samo što nije zaspao, a mladu ni topovi ne mogu da probude.

Ne znamo kako ovo nazvati. Vjerujemo da mlada vjeruje da to što nosi na sebi je vjenčanica, ali ne znamo šta mi da vjerujemo. Očima sigurno ne vjerujemo da ovako nešto postoji.

Trenutak kada shvatiš da si pomiješao ruke, pa si zaboravio da u toj ruci bisu konfete već piva. Vjerujemo da je mlada bila mokro iznenađena.

Ova fotografija je napravljena sa namjerom, ali se opet pitamo zašto im je ovo trebalo i to baš na dan vjenčanja

Uzbuđenje je bilo na vrhuncu, svi su gosti bili u transu od uzbuđenja, a onda je mladoženja proletio kroz plafon

Zar ovo nisu najslađi mladenci koje ste ikada vidjeli. Jedva čekamo da vidimo kako će im djeca izgledati

Nije bilo dovoljno materijala za vjenčanicu, pa je bilo daj da je skrpimo kako znamo i umijemo, i nema veze što će mlada biti polugola

Comments are closed.