Ove su pantalone hit ove jeseni i žene ih masovno kupuju, mada većina njih izgleda zaista ružno u njima: I Milica Pavlović ih je probala, a rezultat i nije najbolji (FOTO)

Kada je moda u pitanju i kada su neki odjevni predmeti u pitanju tu se teško može biti objektivan, jer ono što je jednome lijepo i moderno, drugome to ne treba nužno biti i obrnuto.

Kada je visoka moda u pitanju, onda se najčešće govori o stvarima, odjevnim predmetima koji nisu dostupni baš svakome, i samo rijetki mogu da ih imaju i da u njima izgledaju dobro i moderno.

Jedna od takvih osoba je svakako , mlada i popularna pjevačica Milica Pavlović, koja se ovih dana pojavila u odjevnome predmetu kojeg zaista ne može baš svako da stavi na sebe i da još izgleda dobro u tome, a to su pantalone od lateksa, koje su postale veoma popularne u svijetu ove godine, pa je tako i Milica odlučila da ih reklamira u ovim našim krajevima.

Tako je Milica objavila neke svoje fotografije putem Instagrama, a koje su napravljene u Istanbulu, a svi njeni fanovi su odmah primjetili njen modni dodatak, a mnogi baš i nisu zadovoljni odabirom, pa se bukvalno i zgražavaju  nad ovim pantalonama od lateksa.

Milica je pokušala na fotografijama da ublaži svoj cjelokupni izgled sa crnom duksericom, kamel kaputom, kao i sa bajker čizmama, ali joj to baš i nije uspjelo, jer su lateks pantalone uvijek, na neki način, bile u prvom planu.

Stoga, sve one dame koje možda razmišljaju da i sebi nabave ovakav komad odjeće, bilo bi dobro da budu veoma oprezne, jer lateks otkriva sve nepravilnosti na vašem tijelu i svaki vaš višak će biti itekako vidljiv.

Mi vam za svaki slučaj poklanjamo još neke kombinacije sa ovim pantalonama, tek toliko da vam bude lakše da donesete konačan sud da li ćete da ih pazarite na kraju ili ipak ne.

 

.

Comments are closed.