Ove fotografije su proglašene za najbolje u ovoj godini: Uhvaćene u pravome trenutku, neke su zaista urnebesne i smiješne (FOTO)

U posljednje vrijeme, barem što se samih društvenih mreža tiče, sve su više popularne objave fotografija koje su uhvaćene u pravi čas, što bi rekli profesionalci. Odnosno dijele se fotografije koje je neko uspio napraviti, našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, ili je sve i namješteno tako da bi neke fotografije bile zanimljive i pomalo umjetnički nastrojene.

Ovo su neke od najpopularnijih u zadnjih godinu dana i koje su dobile bezbroj komentara, kao i lajkova na ideju i na trenutku kojeg su uhvatili u pravi čas.

Oglasi - Advertisement

Od izvora vodi samo jedan putić, ali veoma zanimljiva ideja, koja na neki način predstavlja i cjelokupnu migrantsku krizu. Što  u glavi, to na putu.

Isto jedna izvrsna kombinacija, gdje se ne raspoznaje šta je brada, šta je kosa. Ko je muško, a ko žensko na ovoj fotografiji.

Nekada sladoled dođe ka da mu se najmanje nadaš, a dobro je da je i aparat za fotografije tu.

Fotografija pokazuje momka koji slavi svoj 21 prvi rođendan i prvo legalno ispijanje piva, međutim u pozadini je uhvaćen lopov na djelu.

Vjerojatno ovu kombinaciju neće više nositi kada bude prolazila tim krajem.

Došla je na razgovor za posao i shvatila da je tepih u kancelariji isti kao i njene štrample. Neugodno baš, barem za prvi utisak na razgovoru.

Pjena od mora i mačkin vrat u jednoj lijepoj simbiozi.

Divno je kada te na izlasku iz zgrade i odlaku na posao dočeka smješko kojeg su napravile sunčane zrake.

Neće ona skoro proći ovim trotoarom, barem ne u ovoj haljini

Sve što jednome fali na glavi, ovaj drugi ima, i obrnuto. Smješno, zar ne ?

Comments are closed.