Ovakvu je nikada niste vidjeli: Popularna Hurem se skinula i pokazala atribute, muškarci u transu (FOTO)

U zadnjih 10-15 godina na našim televizijama je nastala prava ekspanzija prikazivanja turskih serija i sapunica koje su neviđeno popularne i još se samo one po gledanosti mogu mjeriti sa rijaliti emisijama tipa Zadruga i Parovi.

Jedna od onih serija koja je bila iznimno popularna u regiji je svakako serija ”Sulejman Veličanstveni”. Sama priča je privukla veliki broj gledalaca i zainteresovanost za istu, ali se mora priznati da je i sama ekipa glumaca okupljena oko ove serije i projekta bila iznimno atraktivna i kvalitetna.

Jedna od glumica koja je obilježila ovu seriju je svakako Merjem Uzerli koja je u seriji tumačila lik  sultanije Hurem koji je pored silnih likova koji su prodefilovali kroz seriju, ostavila nekako najupečatljiviji dojam što se ženskih likova tiče. Sultanija koja je gajila veliku ljubav prema sultanu tako da se ta ljubav pretvorila u bolesnu posesivnost je svakako lik koji ostaje u sjećanju i o kojem se govori i nakon prestanka snimanja serije.

Bolesna ljubomora i posesivnost, lik žene koja ne dozvoljava niti jednoj drugoj ženi ni da prđe sultanu su od Mejrem Uzerli napravioveliku zvijezdu u Turskoj a svakako i u zemljama Balkana i šire, gdje god se ova serija prikazivala.

Sama Mejrem je i u privatnom životu, van svojih uloga veoma lijepa i atraktivna žena, a često se mogu vidjeti i jene fotografije na društvenim mrežama, koje Mejrem svako malo zna objaviti.

Ova slika je izazvala veliku pažnju i komentare. Mnoge je ostavila bez teksta. Ovo je njena provokativna slika gdje je pokazala svoje obline i stale atribute, a ujedno je za veoma kratko vrijeme dobila na hiljade pozitivnih komentara i lajkova.

Comments are closed.