Ovakvo se kolo još nije vidjelo na našim svadbama: Novi trend zavladao na vjenčanjima, od kojeg će vam morati krenuti suze od smijeha (VIDEO)

Vjenčanja su uvijek bila najvažniji događaj u vezi dvoje zaljubljenih ljudi i to je najvažniji događaju u životu svakoga para poslije rođenja djece, barem većina tih parova se tako izjašnjava.

Sa pojavom društvenih mreža i pametnih telefona i svadbe i vjenčanja su podignuti na veći nivo, pa se sad sve pomnije planira oko toga događaja i pazi se na svaku moguću sitnicu, kako u vezi ceremonije vjenčanja, bilo vjersko ili državno, ili kada je u pitanju sama zabava nakon vjenčanja. Pazi se na svaku sitnicu, sve mora da bude cakum- pakum, jer vrlo lako se i po dobrom, ali i po lošem može završiti na društvenim mrežama, i samo sitnice odlučuju da li će doći do blamaže, ili će doći do toga da ste posebno ponosni svojim vjenčanjem.

Kada je sama zabava nakon ceremonije vjenčanja u pitanju, tu je sve moguće, jer uz velike količine pića i ića jednostavno nije moguće sve imati pod kontrolom i imati na oku sve zvanice, koje su često sklone da naprave neke ekscese na svadbi.

Pa je tako najviše komičnih situacija oko plesova na podijima, ili oko famoznih kola, ako već govorimo o ovome našem podneblju.

Nekada je na našim svadbama, nekako najlakše ,a li dosta često i najteže bilo rasplesti kolo, posebno kada je vlaško kolo u pitanju.

Međutim, u posljednje vrijeme se na ovdašnjim svadbama pojavio jedan novi trend, kada su barem igre na podijumu u pitanju. Više ništa nije kao što je bilo nekada, pa je sasvim normalno i da se uvedu na svadbe i neke modernije stvari, kada je ples u pitanju.

Ali kada se muškarci uhvate u vozić, i kada krenu da plešu sa svojim nespretnim nogama,. pa to mora biti do kraja urnebesno. Još kada im se u svemu tome pridruže djevojke i žene, zabava je zagarantovana.

 

 

 

Comments are closed.