Ovakve su kuće trenutno najpopularnije na svijetu: Ovo je detaljan plan kuće sa garažom koji će vas oduševiti (FOTO)

Vjerojatno to nekako dođe sa godinama i sa zasićenjem životom u gradu, pa svako od nas, barem ponekad pomisli , kako bi lijepo bilo imati svoju kuću, negdje malo dalje od grada ili na periferiji. Daleko od sve larme i buke.

Vjerojatno su mnogi od vas maštali da jednoga dana izgradite sami svoju kuću, po vlastitim željama, onako, kako ste sanjali. Ako ste i imali takve želje i snove, vjerojatno niste znali ni kako započeti za bilo kakvom realizacijom tih želja i snova.

Oglasi - Advertisement

Za početak, možda vam pomognu ovi tlocrti za ovu jedinstvenu vrstu kuće. Možda vam ovi nacrti posluže kao inspiracija za neku vašu savršenu kuću, tako da sve prilagodite nekim svojim željama, ili samo pokažite kompaniji koja bi vam radila kuću ove nacrte, pa da se vode njima.

U ovom članku otkrivamo skice za predivnu prizemnu kuću. I terasa i garaža su uključeni uz tu kuću koju možete na priloženoj slici vidjeti.

Raspored prostorija, kao i njihov broj, mogu se vidjeti na tlocrtu.

Prema tlocrtu priloženom ispod, donekle i možete dobiti sliku kako bi sve to trebalo izgledati

Dizajn ove kuće uključuje 2 spavaće sobe, idealne za djecu ili goste – i jednu veliku spavaću sobu sa bračnim krevetom, a prostorija je označena pod brojem 9.

Kuća po ovome planu uključuje i dva kupatila, jedno veće(broj13) i jedno malo manje (broj 7)

U plan je uključen i veliki dnevni boravak, idealan za opuštanje nakon dugog radnog dana (prostorija pod brojem 6).

Vjerujemo da za prvu pomoć, ako već nemate nikakvih svojih ideja, ovi planovi koji su skinuti za interneta vam mogu pomoći na samim počecima radova, a malo kasnije, pustite mašti na volju, pa sami stvorite svoj mali raj na zemlji.

Comments are closed.