Ovako je Severina izgledala prije 30 godina i ovako su izgledali njeni prvi nastupi: Nikada je ne biste prepoznali (VIDEO)

Severina Vučković- Kojić je više od 30 godina na estradi i zaista je za sve te godine prošla svašta, što bi se ono reklo i sito i rešeto. Uvijek je bila na samome vrhu popularnosti kada je regija u pitanju, ali je skandali i afere nikako nisu mimoilazili, pa nije bilo godine, a da Severina nije bila direktni učesnik dvije- tri afere ili skandala, a neki su bili toliko veliki i jaki da se o njima priča i danas, nakon desetke godina, posebno kada je u pitanju njen kućni uradak sa broda koji spada u domen filmova za odrasle.

Međutim, ako ste njen fan onda vjerojatno niste znali da je Severina svojevremeno u svome repertoaru imala i prepjev poznatog svjetskog hita Lambada

Seve danas ima petnaestak albuma iza sebe i na hiljade koncerata, ali je na počecima svoje karijere morala da se bori na sve načine da se izbori za svoje mjesto pod estradnim suncem, pa smo zato sigurni da se ovakve mlade Severine, koja nastupa u jednom splitskom hotelu malo ko i sjeća. Na ovome snimku Severina ima 17 godina, i tada je tek započinjala svoju karijeru, a vidljivo je da joj je i imidž u tom periodu bio poprilično drugačiji.

Već u tim godinama, lijepa crnokosa djevojka je pokazivala da su pjevanje i ples njene najveće ljubavi i da je to smjer kojim želi da ide njen život.

Samo godinu dana kasnije, nakon ovoga nastupa, Severina je pobijedila na jednome radijskom takmičenju, i na taj način je osvojila mogućnost da snimi svoj prvi album

 

 

 

 

Comments are closed.