Ovako izgleda kćerka Tanje Bošković: I ovo je dokaz da je ljepota ipak nasljedna (FOTO)

Poznata glumica Tanja Bošković već decenijama važi za jednu od najtalentovanijih i najljepših glumica sa ovih prostora. Za nju je uvijek važilo da je prava dama, prefinjenog izgleda i ponašanja, puna harizme i šarma koji je prosto neodoljiv, tako da je decenijama bila miljenica raznih pozorišnih, TV i filmskih reditelja, pa je tako i napravila niz zapaženih uloga koje su je svakako proslavile.

Nije se Tanja u nekim svojim mlađim danima karijere libila i nekih golišavih scena u filmovima, pa je zbog toga , jedno vrijeme važila i za seks simbol u  bivšoj Jugoslaviji.

A da je ljepota nasljedna, dokaz je i kćerka Tanje Bošković Lana Karaklajić, koja je prava kopija svoje majke iz mlađih dana.

Pa tako Tanja za svoju djecu kaže da ih je nekada davno ona vaspitavala, ali da su sada odrasli ljudi. Sin Đole joj je otišao u Ameriku i tamo se oženio. To je bila njegova želja i Tanja to poštuje, dok joj je kćerka Lana izabrala glumu za svoj poziv i danas, kako Tanja kaže, ona uči od Lane jer ona ima neke nove i moderne ideje koje su svakako dragocjene u njihovome poslu, a i ugao gledanja na život kod Lane je mnogo svježiji, što Tanji itekako treba, da zna i tu vrstu percepcije na život.

Lana je prije nekoga vremena pristala da igra u prvom 3D srpskom filmu ”Peti leptir”, gdje igra pored svoje majke i pored Marka Janketića, sina poznatog glumca Miše Janketića, kao i pored Mine, kćerke glumca Marka Nikolića.

Na Tanjinu žalost, ona i kćerka nisu imale zajedničke scene u filmu i mada Tanja želi neku suradnju sa kćerkom, jasno joj je da će do te suradnje teško doći jer Lana izbjegava tako nešto.

Tanja je mislila da Lana neće pristati ni na ulogu u Petom leptiru, ali na sreću reditelj ju je uspio nagovoriti.

Ipak Tanja se i dalje nada da će joj Bog uslišiti molbu da do kraja svoje karijere odigra barem jednu ulogu zajedno sa svojom kćerkom.

 

 

 

 

Comments are closed.