Ovaj video je mnoge ostavio sa upitnikom iznad glave: Kada su vidjeli šta ovaj otac radi svojoj kćerci na areodromu mnogi su ostali bez teksta, mada je postajalo savršeno objašnjenje za sve (VIDEO)

0

Svi oni koji imaju to zadovoljstvo da su postali roditelji sigurno znaju na kakve sve prepreke , probleme, situacije nailaze u odgoju svoje djece i da svako ko iole pomisli da je imati djevu imalo lako, a posebno daje odgoj stvar rutine i nešto normalno nema pojma o čemu priča i to će mu svaki roditelj potvrditi.

Vjerujemo da će vam mnogi roditelji potvrditi da im je lakše bilo u situacijama kada su bili bolesni ili imali neku tešku upalu pluća, da su se lakše izborili u tim situacijama nego što su se u nekim stvarima i situacijama izborili sa svojom djecom.

Oglasi - Advertisement

Djeca najčešće ne razumiju neke riječi poput Ne, Ne može. Kada svome djetetu kažeš da treba da idete negdje, tada se najčešće, kao za inat djetetu baš ne ide, a postoje i neke situacije za koje se ne vidi pravo rješenje, kao i ova koju dijelimo sa vama, osim ako niste vi ovaj otac, koji se ipak na neki način snašao da ipak na kraju bude po njegovom, a ne po onome kako je to zamislilo njegovo dijete.

Boravak na aerodromu je za mnoge ljude veoma stresan, jer nikada ne znate sa 100% sigurnosti da li će vaš let biti na vrijeme, da li ste na pravome izlazu, a ako slučajno dođe do eventualnog presjedanja, onda je situacija dodatno napeta.

Ovaj otac je pokušavao na sve načine da objasni svojoj maloj kćerci da trebaju da požure i da nije pravi trenutak da bude razmažena i da se ne želi pokrenuti. Pošto lijepa riječ i ubjeđivanje nije pomoglo, otac je našao drugo, veoma efektno rješenje.

Kćerka je za tili čas postala torba na točkiće. Nije baš najprijatniji prizor za gledanje, ali očito da ovaj izmučeni i iznervirani otac više nije imao opcija, a i komentari na društvenim mrežama , kada se snimak pojavio na njima su bili većinom na očevoj strani.

Video možete pogledati OVDJE

 

Leave A Reply