Ovaj snimak objašnjava dosta toga: Sada je konačno jasno ko je Davor Dragičević (VIDEO)

O Davoru Dragičeviću, ocu nesretnog mladića Davida Dragičevića koji je ubijen u Banja Luci pod još nerazriješenim okolnostima se zna skoro sve, ali posljednjih nekoliko dana su se desile neke stvari u vezi ovoga slučaja koje su dobro poremetile čitav region.

Poznato je da je Davor nakon nereda u Banja Luci nestao, kao i da je za njim raspisana potjernica, kao i da se trenutno uopšte ne zna šta se sa njim dogodilo i da li je živ ili mrtav.

Ovih se dana na društvenim mrežama pojavio jako interesantan video snimak u kojem Davor sasvim iskreno govori o svome životu i iznosi svoju biografiju do samoga kraja.

Poznato je i da su pojedini članovi grupa Pravda za Davida izašli sa nekim podacima da je Davor uklonjen, tj da sumnjaju, na isti način kao i njegov sin, a ovih dana se sve više priča i o skorom hapšenju Davidove majke Suzane, koja je u cijeloj ovoj priči od njenih samih početaka.

Za Davora se pričalo da se sklonio u britansku ambasadu i da je tamo zatražio politički azil od progona koji se vrši nad njim u Republici Srpskoj, da bi iz ambasade Velike Britanije odmah uslijedio i demant ove informacije.

U Banja Luci nikada nije bilo napetije, i svi sa nestrpljenjem očekuju daljnji razvoj situacije,, ali su svi mišljenja da većine problema ne bi ni bilo da su policijske službe i tužilaštvo radili svoj posao i da nisu zataškavali neke stvari u vezi ubistva Davida Dragičevića, što je mnoge potaklo da razmišljaju da policija i jeste umiješana u samo ubistvo, ili barem neki pripadnici, koji pripadaju samome vrhu policije

 

 

 

Comments are closed.