Ovaj Hrvat je prava legenda: Svi su išli preko njegove njive, a onda je on sjeo u traktor… (VIDEO)

Ljudska nekultura je možda i nešto najiritantnije u  životu i ništa ne zna da iznervira kao bahatost i primitivizam pojedinaca, koji iz samo njima poznatih razloga misle da su pokupili svu pamet svijeta pa im je samim time sve dozvoljeno i mogu da se ponašaju kako god žele.

Lijek za takve likove je svakako, da se na njihovu bahatost, nekulturu i nevaspitanje odgovoriti istim oružjem, ali ipak na malo prefinjeniji način, da im više nikada ne padne na pamet da atko nešto ponovo urade.

Oglasi - Advertisement

U monogim sredinama je veliki problem parkiranje i broj parking mjesta, bilo da se to radi o urbanim ili ruralnim sredinama, ali osnova kulture je da ako već želite da se parkirate na nečijem posjedu ili na privatnom zemljištu, red je barem da se domaćin upita i da se zatraži dozvola od njega.

Postavite sebi pitanje kako biste se vi osjećali da neko konstantno parkira na vašem posjedu, a da vas ni ne upita da li smije.

Ovaj muškarac, koji dolazi iz Hrvatske je odlučio da na poseban način nauči lekciju ljude koji su stalno išli preko njegovoga zemljišta i na njemu, bez njegove dozvole parkirali.

Ime ovoga Hrvata je Pavao Bedeković, i jednostavno, jednoga dana mu je prekipjelo da trpi stalno parkiranje na njegovom posjedu, jer su mu sva ta silna auta pravila problem u poslu, jer nije mogao da radi kako treba na svojoj zemlji.

Bedeković nije uništio auta, ali je uradio nešto što je vlasnicima vozila svakako otežalo da izađu sa parkinga i da uopšte dođu do kola. Vjerojatno će poslije ovoga svi ovi ilegalci na tuđem zemljištu razmisliti dobro prije nego li opet parkiraju na privatnom posjedu.

Na ovome videu možete da vidite koji je to način na koji je naučio ove vozače pameti:

 

 

 

Comments are closed.