Ova prelijepa crnka je umalo koštala Novaka njegovoga braka: Muškarci širom svijeta lude za njom, a svi se pitaju da li je ljepša od Jelene Đoković (FOTO)

O ovome se jedno vrijeme uveliko pisalo i stvarno se mislilo da je brak Novaka Đokovića u velikoj krizi zbog ove žene za kojom ludi pola planete.

Njeno ime je Dipika Padukone i popularna je glumica u svojoj zemlji Indiji, a i sama je u jednom od svojih intervjua priznala da je Novak Đoković njena najveća ljubav i da ga nikada nije prežalila.

Oglasi - Advertisement

Velika izjava tada za najpopularniju i najplaćeniju zvijezdu Bolivuda.

Tada je u svome razgovoru sa novinarima ova glumica izjavila:

”Na prvi pogled me očarao Novak Đoković, znam da je on sada zauzet čovjek, ima i dijete, ali i vrijeme provedeno sa njim nikad neću zaboraviti i on je bio tada ljubazan, šarmantan, izuzetno duhovit, kad to spojite sa samopouzdanjem čovjeka koji je u onome čime se bavi najbolji na svijetu. Biće vam jasno zbog čega nijedna žena ne može njemu da odoli”, izjavila je Dipika u svome intervjuu kojeg je dala još prošle godine.

Dipika je u vezu sa Novakom dovođena poslije turnira u Wimbldonu, 2015. godine, a zatim i 2016. godine poslije učešća Đokovića na teniskom turniru u Indian Velsu gdje su zajedno odgledali košarkaški meč između LA Lejkersa i Orlanda., a nakon meča su njih dvoje, limuzinom se odvezli do jednoga restorana u kojem su se družili do kasno u noć.

Sam Novak Đoković na upite novinara na tu njegovu navodni vezu sa ovom glumicom se samo nasmijao i samo je kazao da je Dipika izvrsna prijateljica njegove supruge Jelene, a da je sama Dipika veliki fan tenisa, pa su se zato često viđali na turnirima.

 

 

 

Comments are closed.