Ova pjevačica nije imala niti malo lijepo djetinjstvo: Majka ju je ostavila u sirotištu, bila je i usvojena, a onda je njen život dobio sasvim neočekivani obrat (FOTO)

0

Nekada život ima zaista čudne i neobične načine da neke ljude izvede na pravi put uz punno nevolja i problema, koje te ljude na kraju samo ojačaju, naprave karakternijim osobama, koje na kraju tačno znaju šta žele i na koji način to žele da ostvare.

Mnogima život naravno bude naklonjen, pa cijeli vijek nekako prođu a da se pošteno ni ne namuče, već im sve nekako dođe na tacni.

Oglasi - Advertisement

A sa druge strane velika je većina onih koji moraju bukvalno krv da puste da bi došli do nekoga svoga cilja i uspjeha, mada je najveći dio onih koje život kroz čitav život ne mazi, i koji zaista teško opstaju u njemu.

Ona je kao mala djevojčica, spletom nekih okolnosti, na žalost završila u sirotištu, da bi s vremenom postala pjevačica koja je u jednome trenutku bila među najpoznatijim u Srbiji, pa i u cijeloj regiji. Njeno ime je Vesna Đogani i svojevremeno su je mnogi i voljeli, a i slušali.

Kada je imala samo godina dana njena ju je majka Sretena, koja je živjela veoma teško i jedva je sastavljala kraj sa krajem odlučila da svoju kćerku ostavi u sirotištu u Zvečarskoj. Dodatni razlog je bio i taj da je Vesna rođena u vanbračnoj zajednici, a njen otac nije davao nikakvu podršku njenoj majci.

Nakon vrlo kratkog perioda kojeg je provela u sirotištu, Vesnu je usvojio jedan par, mada je kontakt sa majkom i nakon usvajanja stalno održavala.

Inače Vesna nikada nije mnogo govorila o tom svom periodu života. Odrasla je kod tog bračnog para, kod faktički novih roditelja, da bi se kao tinejdžerka pridružila plesnoj grupi ”Đogani Fantastiko”, gdeje počela kao polaznica, da bi joj se karijera počela ubrzano razvijati. Uskoro su se ona i Đole Đogani zaljubili jedno u drugo, nedugo zatim je bilo i vjenčanje , a utome breku koji i danas traje su dobili i dvoje djece i to sina Adrijana i kćerku Lauru

 

 

 

 

 

Leave A Reply