Ova je smjesa mnoge muškarce spasila od ćelavosti: Nanosite ovu smjesu na tjeme glave i kosa će vam prestati opadati (RECEPT)

Mnogi muškarci imaju velike probleme sa nedostatkom kose na glavi, odnosno sa ćelavošću, a pojedini muškarci pokušavaju na sve načine da makar nekako uspore opadanje svoje kose, mada je to u principu veoma teško.

I mada je ćelavost pomalo i moderna u posljednje vrijeme, i mada je mnogi muškarci , čak i oni koji nemaju problema sa kosom forsiraju kod svoga izgleda, ipak je veći broj onih muškaraca kojima gubljenje kose stvara velike probleme, a mnogi od njih imaju i komplekse od gubitka kose.

Već se godinama traži odgovarajući lijek koji će pomoći muškarcima oko ćelavosti ili barem usporiti gubljenje kose jer mnogi muškarci se zaista teško mire sa gubitkom kose. Za mnoge muškarce kosa je dio njihovog identiteta, a ujedno ona odražava i sliku koju vi imate o sebi. Tako je i kod žena, pa svakako i kod muškaraca. Gubitak kose svakako može prouzrokovati gubitak samopouzdanja

Ovaj recept koji imamo za vas može se primijeniti i a muškarce, ali i na žene. Bitno je da svaki dan miješate ove sastojke i nećete imati problema. Ono što vam je potrebno su sljedeći sastojci, a rezultati koje ćete postići sa njima su zaista nevjerojatni.

Sastojci koji su vam potrebni za ovaj recept su: maslinovo ulje, med i cimet

Priprema ide na sljedeći način:

Prvo trebate zagrijati maslinovo ulje, a zatim sa vrelim uljem pomiješati jednu kašiku meda, te jednu kašiku cimeta. Ovu smjesu zatim koristite za masiranje korijena svoje kose, a zatim sve ostavite tako oko 15 minuta. Koristite ovu smjesu nekoliko dana, a tada će vam korijen kose ojačati i kosa će vam prestati opadati.

 

 

Comments are closed.