Ova domaća pjevačica je doživjela veliku tragediju: Izgubila je sina i muža, a zatim se i razboljela- Danas izgleda ovako (FOTO)

Crnogorska pjevačica Andrijana Božović je u svome životu doživjela veliku tragediju, kada je ostala bez muža i sina. Veliki trag je na nju ostavio taj gubitak, ali je nekako, s vremenom, uspjela da skupi dovoljno snage da nastavi sa životom. Ova hrabra pjevačica je uspjela da nakon nekoliko godina po prvi puta razgovara i sa novinarima, a preko tog razgovora željela je da posavjetuje ljude koji su se našli ili su bili u sličnoj situaciji kao ona.

Pa je tako novinarima rekla da ono što je ona doživjela u zadnje tri godine ne bi nikome poželjela, ali na neke stvari čovjek nema uticaja i one se prosto dese.. Tada možete ili da se zatvorite u svoja četiri zida i da kukate nad sudbinom, ili da uradite sve u vašoj mogućnosti da krenete dalje i da prihvatite na neki način to što vam se dogodilo.

Njen savjet svima je da pokušaju da nekako prihvate svoju realnost. Veliki je udarac, kako kaže ona, izgubiti blisku osobu, a ona je izgubila i sina i muža, ali je zbog svoga drugog djeteta morala da krene dalje i morala je unatoč tuzi, da bude pribrana i nasmijana. Te tri godine od gubitka su dosta stresno uticali na nju pa je oboljela od teumatoidnog artritisa.

Nije tada htjela, kako kaže Andrijana, da bude pesimistična, i odlučila je da promijeni stav, i kako je počela sebe da ubjeđuje da mora da bude bolje, počelo je i bivati sve bolje u njenome životu. Sada vjeruje i zna, da uz čvrstu želju i volju, sve se na neki način može preboljeti.

U međuvremenu je Andrijana počela da radi kao instruktor fitnesa i svako malo obraduje svoje fanove sa ponekom fotografijom iz teretane.

 

Comments are closed.