Otkrivena velika tajna u karijerama Tanje Savić i Slavice Ćukteraš: Kada je njihov menadžer to otkrio, odmah ih je kaznio

Ko iole prati našu estradu , onda mu je poznato da su popularne pjevačice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš na samim počecima svojih karijera bile najbolje prijateljice, gotovo nerazdvojne, a ono što ih je još karakterisalo je da su na svojim samim počecima, valjda pod uticajem mladosti, bile i veoma nestašne i vragolaste

Pa tako mlade i pomalo svojeglave znale su dosta često da uđu u neke probleme kada su se oglušile ili nisu marile za određena pravila koja su važila i važe za sve pjevače Grand produkcije.

Oglasi - Advertisement

Tako nešto se desilo i na jednom nastupu koji je bio prije skoro 13. godina.

Pa izvor koji je bio jako blizak objema, a i ljudima iz Granda je rekao sljedeće:

“Njihovi menadžeri nisu željeli ni da čuju za to da njih dvije piju prije nastupa, a one su to uvijek krišom radile i ludo se zabavljale. Tako su razbijale tremu koje nikako nisu mogle da se oslobode, a jednom prilikom im je alkohol došao glave” .

Taj dan prije nastupa, kako su bile bez prebijene pare, Tanja i Slavica su se pravile da piju sok iz konzerve ali u stvari radilo se o mješavini viskija i coca cole. Kada je njihov menadžer shvatio šta mu rade iza leđa poludio je i te večeri su obje ostale bez honorara, i vjerojatno im je to i bio neki nauk za ubuduće.

Kada su novinari pitali Slavicu Ćukteraš dali se sjeća ovoga slučaja ona je odgovorila kroz smijeh kako se sjeća tog nastupa, da je to bio neki koncert u Ćupriji. Ona i Tanja su se htjele malo opustiti prije nastupa iako su znale da im je to zabranjeno, pa kada ih je menadžer otkrio više nije bilo povratka. Bile su sankcionirane, ali kako Slavica kaže, jedino je bilo bitno da su se dobro provele, jer im je to tada bilo najvažnije. I ona i Tanja, rekla je Slavice, se često smiju kada se sjete toga slučaja.

 

 

Comments are closed.