Otac Meghan Markle ponovo u sukobu sa kćerkom: Ići će i na sud ako bude trebalo

Thomas Markle, otac vojvotkinje Meghan Markle je ovih dana došao u kontakt sa nadbiskupom Canterburyja u želji da mu ovaj pomogne da izgladi odnose sa kćerkom, a kako neki britanski mediji navode , spreman je ući i u pravnu bitku kako mu na britanskom dvoru ne bi uskratili viđanje sa budućim unucima.

Otac od Meghan Markle trenutno živi u Meksiku i kako se navodi u medijima, poslao je zvanični dopis britanskom dvoru kako bi mu se dozvolila posjeta kćerki, poslije njene turneje po Južnom Pacifiku.

S obzirom da nije mogao prisustvovao kraljevskom vjenčanju zbog navodnih problema sa srcem, zbog kojih je nekoliko dana prije vjenčanja bio i hospitaliziran, Thomas već duže vrijeme izražava žaljenje zbog prilično loših odnosa sa kćerkom i ima namjeru da uradi sve što je u njegovoj moći da taj odnos popravi.

Za trudnoću svoje kćerke je čuo na radiju jer Meghan nije sa njim razgovarala od maja ove godine. Thomas se iskreno nada da će dijete nazvati po njemu ukoliko bude dječak bez obzira na sve postojeće probleme.

Odnosi u porodici Meghan Markle uopšte nisu dobri i svako malo se iznosi neki prljavi veš, otkako je Meghan postala dijelom kraljevske porodice, a posljednji skandal je napravio brat od Meghan kada je optužio svoga oca da koristi kokain, što je Thomas opovrgnuo, a i druga kćerka, Samantha ga je podržala u tome

Sve u svemu, u kraljevskoj porodici i oko nje nikada nije dosadno, a sada nam ostaje da se vidi da li će otac dase pomiri sa kćerkom ili će sve na kraju da se završi sa sudskim epilogom, što ne bi bilo nikakvo čudo.

 

Comments are closed.