Ostavila je svoju bebu samo na nekoliko sati na čuvanje kod svekrve: Kada se vratila, ono što je zatekla joj je okrenulo život naglavačke (FOTO)

0

Kada su porodični odnosi u pitanju mišljenja smo da ne postoji porodica u kojoj je baš sve idealno i da u svakoj porodici postoje neki određeni problemi i nepodnošenja, koji se manje ili više mogu riješiti ili napraviti pristojnim.

Poznato je da se snahe i svekrve najčešće baš i ne podnose , i mada se to više smatra za neki mit ili legendu ili kao dobru temu za viceve, u stvarnome životu, taj odnos je zaista dosta često loš.

Oglasi - Advertisement

Ova žena o kojoj je ova priča je bila prilično iznervirana i neprijatno iznenađena kada je svoju kćerku dala na čuvanje svojoj svekrvi na nekoliko sati, odnosno maćehi od svoga supruga.

Ova žena je imala preslatku malu, plavokosu djevojčicu sa predivnim plavim kovrdžama i trudila se da njena mala djevojčica ima što dužu kosu jer su joj kovrdže bile preslatke. Međutim svekrva je bila više da se maloj djevojčici kosa podšiša, jer po njoj, tako bebi kosa brže raste,  apostaje i jača i kvalitetnija

Međutim, jednoga dana je ova žena zamolila svoju svekrvu da pričuva njenu malu djevojčicu nekoliko sati i ova je to vrlo rado prihvatila. Međutim, kada se žena vratila kući, dočekalo je ni malo prijatno iznenađenje koje je podijelila i na društvenim mrežama sa svojim statusom.

Pa je tako u svome statusu napisala kaka je svoju kćerku dala svojoj svekrvi na čuvanje nekoliko sati jer je imala neke neodložive obaveze, a kada se vratila, vidjela je da njena kćerka na glavi ima kapu. Upitala je svekrvu zašto mala ima kapu na glavi, da bi ova rekla kako se radi o poklonu i zatim je izletila iz kuće mnogo ranije nego inače.

Kada je žena skinula kapu uvidjela je da je djevojčica ošišana i da više nema svoje kovrdže. Ljutita je odmah sjela u svoja kola i otišla do svekrve koja kada ju je vidjela odmah je počela dase izvinjava pravdajući se da zna da je napravila nešto loše.

Žena ju je upitala da li je makar sačuvala neki pramen kose da ga ima za uspomenu da bi joj svekrva rekla da je sačuvala jedan, ali da je to njen pramen i da joj ga ne može dati.

To je još više dolilo ulje na vatru tako da je ova žena poručila svekrvi da joj se ne pojavljuje na oči, barem neko duže vrijeme

S ovom majkom su se složile mnoge druge majke na društvenim mrežama, a mnoge su potvrdile da bi se njihove svekrve mnogo gore provele, da su kojim slučajem to napravile njihovoj djeci.

 

 

Leave A Reply