Opet su zajedno !!! Ovo su razlozi koji su na kratko razdvojili Acu i Sonju- Ljubav je na kraju ipak pobijedila

Folk zvezda Aca Lukas treći put se oženio 2010. godine, ovog puta Sonjom Vuksanović, bivšom ženom njegovog kolege Željka Šašića s kojim se do tada družio a čak ih je vezalo i kumstvo.

Međutim, prošle godine su Aca i Sonja odlučili da stave tačku na svoj brak, koji je trajao sedam godina i za kojim se nisu vukli neki repovi, tračevi skandali.

Oglasi - Advertisement

Ali po svemu sudeći, njih dvoje su se pomirili prije nego li su potpisali brakorazvodne papire i bez obzira na mnoge teške riječi koje su u međuvremenu pale, i bez obzira na prijavu za nasilje u porodici, izgleda da njih dvoje opet idu jedno ka drugome i da su ponovo zajedno.

Njihova bračna kriza je kulminirala prošle godine kada su mediji izvještavali o navodnoj Sonjinoj preljubi sa košarkašem Markom Jarićem, ali je Lukas sve to demantirao i nije priznavao Sonjinu nevjeru, ali je na kraju ipak jednim šokantnim pismom obavijestio javnost da je njihovom braku došao kraj.

Zatim se pisalo o tome da je Lukas pretukao Sonju, te da ga je ona prijavila policiji, ali je Lukas i do demantirao.

Tada je Lukas za medije dao izjavu sljedeće sadržine

“Tog dana sam otišao da vidim Viktoriju. Sve je bilo u redu dok Sonja nije počela da spominje intervju koji je nedavno dala, gdje me je napljuvala. Rekao sam joj da treba da je bude sramota jer sam ja svih ovih mjeseci lijepo pričao o njoj, a ona me pljuje po novinama. Krenula je da viče na mene pred djetetom i svašta da mi govori. Iznervirao sam se i rekao joj: “Sonja, nosi se u ku*ac. Došao sam da vidim dijete.” Ali ona nije htjela da prestane jer ima dijagnozu. Tada sam joj rekao: “Daj, bre, ku*vetino jedna, tjeraj se u pi*ku materinu, nemoj da počnem svima da pričam ko si i šta si. To je Sonju još više razljutilo pa je uzela šolju iz koje sam pio kafu i gađala me. Na vrijeme sam se izmakao pa me nije pogodila. Krenuo sam da izađem na vrata jer sam vidio u kom smjeru ide rasprava, ali ona je stala ispred mene i nije mi dala da prođem. Tada sam je odgurnuo nogom kako bih prošao”, ispričao Lukas svoju stranu priče.

Da bi već sutradan Lukas u policijskoj stanici priznao krivnju za koju je dobio devet mjesecu uslovne, uz provjeru za tri godine. Ujedno je dobio i zabranu prilaska Sonji u trajanju od 18 mjeseci.

Comments are closed.