Opet skandal u kraljevskoj porodici: Harry napustio Meghan iz veoma čudnih razloga, tako da je ona Valentinovo provela sama i trudna na dvoru (VIDEO/FOTO)

Britanska kraljevska porodica jednostavno ne funkcionira bez skandala i nevolja, pa svako malo moraju da nahrane britanske medije sa pokojom pikanterijom koja se dešava na dvoru tek da građanstvo ne bi zaboravilo da oni postoje još uvijek.

Zadnjih dana se najviše pisalo o famoznoj trudnoći vojvotkinje Meghan Markle i nestrpljivom iščekivanju cijele nacije na dolazak nove prinove u kraljevskoj porodici.

Jedno vrijeme pojedini mediji su sumnjali u trudnoću vojvotkinje Meghan jer su smatrali da je lažna, a da će dijete na svijet donijeti surogat majka jer Meghan ne želi da svoje tijelo i svoj izgled uništi trudnoćom.

Međutim, pokazalo se da ja trudnoća autentična, pa su se nekako svi mediji okrenuli Danu zaljubljenih i kako će pojedini parovi provesti te dane na dvoru.

Ali Meghan nikako nije mogla da očekuje da će je njen dragi, princ Harry iznevjeriti na Dan zaljubljenih i da će taj dan morati da provede trudna i sama na dvoru.

Razlog za to je taj da je princ Harry te dane proveo u jednome malenom skloništu u gradu Bardufosu koji se nalazi na samome sjeveru Norveške. Tačnije, princ je bio smješten u jedan kamp za vojne vježbe zajedno sa ostalim pripadnicima Kraljevske mornarice.

Poklopilo se da baš na Dan zaljubljenih princ Harry mora da bude dijelom vojne vježbe, jer je i on sam vojnik, a novinari su ga i posjetili u kampu, a mnoge je i oduševio njegov izgled u uniformi. Ipak, tamošnji vojnici su se malo potrudili da se princ barem donekle osjeća kao kod kuće pa su u njegov iglo gdje je bio smješten postavili i fotografije njega i Meghan sa njihovoga vjenčanja.

Comments are closed.