Ona se ne smiruje iako je i policija traži: Aleksandra Subotić poslala jasnu poruku fanovima vezanu za Davida, a usput napravila još jedan skandal (VIDEO)

Izgleda da je u Zadrugi 2 sve interesantnije, jer se svako malo desi neki skandal ili fizički sukob što je dokaz da je većina takmičara na rubu svojih živaca.

Aleksandra Subotić se na primjer ne može nikako smiriti, jer nekon što je brutalno pretukla Minu Vrbaški, zbog čega je i izbačena iz rijalitija, ona će zbog ovoga incidenta morati i da plati produkciji Zadruge 50.000 eura kazne. Međutim, izgleda da joj to nije bilo dovoljno kazne, već je ovih dana napravila nešto za šta se mislilo da se niko ne smije usuditi.

Ona, zajedno sa Nemanjom Tošićem su razvalili kapiju, želeći da uđu u Belu kuću, a tu su nasrtali fizički i na obezbjeđenje, kao i na reportere, ali i na sve one koji rade na ovome rijalitiju.

Zbog pokušaja provale na privatni posjed, pozvana je i policija koja je sada krenula u potragu za njima dvoma, jer su oboje pobjegli sa lica mjesta prije nego li je policija stigla

Ipak, unatoč ovome incidentu, Aleksandra se ipak oglasila na društvenim mrežama, i to porukom, veoma jasnom za sve njene i Davidove fanove.

Oštro i jasno je poručila svima ”Ne glasati za Davida”.

Aleksandra očito ne može više da izdrži bez svoga voljenoga dečka, pa i na ovaj način pokušava da animira svoje fanove da što manje glasaju za Davida tako da i on uskoro izađe iz rijalitija.. Osim ove poruke, Subotićka je preko društvenih mreža pokušala svima da objasni kako ne želi nikakvu medijsku pažnju, i da samo želi svoga Davida pored sebe, da liježe i da se budi pored njega i da osjeti njegov miris u svojoj blizini.

Možda joj se želja uskoro i ostvari, ukoliko ne osvane u nekoj od zatvorskih ćelija, zbog upada na privatni posjed i fizičkog napada na grupe i pojedince.

 

 

Comments are closed.