Ona se baš promijenila u nekoliko zadnjih godina: Pogledajte kako je Ana Sević izgledala na početku svoje karijere, prije nego li je upoznala Darka Lazića (VIDEO/FOTO)

Ovih dana svi mediji prenose vijesti o zdravstvenom stanju poznatog pjevača Darka Lazića, koji je prije nekoliko dana doživio stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede , tako da se ljekarski tim okupljen oko njega još uvijek bori za njegov život, jer su mnoge od povreda koje je zadobio, opasne po život.

U bolnici su svo vrijeme Darkovi prijatelji i članovi porodice, a tu je i njegova vjerenica.

Normalno je da su se mnogi zapitali kakva je reakcija i Ane Sević, poznate voditeljice i pjevačice, koja je ujedno i bivša žena Darka Lazića sa kojim ima kćerku.

Ana se nije previše obraćala u javnosti povodom ovoga nesretnog slučaja, ali u svojim rijetkim izjavama je navela da joj je teško zbog toga što se dogodilo Darku, i da bez obzira na sve što se desilo između njih dvoje, on je ipak otac njenoga djeteta i normalno je da mu želi sve najbolje i što brže ozdravljenje i potpuni oporavak.

Što se same Ane tiče, poznato je da je ona veoma kvalitetna pjevačica, ali je ipak, nekako s vremenom odlučila da svoju pjevačku karijeru zamjeni sa voditeljskom.

Možda je to manje poznato, ali i Ana je svojevremeno bila jedna od takmičarki na Zvezdama Granda, gdje je kao i svi ostali morala da prođe audiciju, a na audiciji, kada se našla pred Sašom Popovićem otpjevala je pjesmu od Mire Škorić ”Ista nam je tuga”.

Pogledajte i video sa Anine audicije u Zvezdama Granda, kao i njenu izvedbu, a posebno obratite pažnju koliko se Ana, fizički izmijenila u vremenu od te audicije pa do današnjih dana. Razlika je očigledna, i mora se priznati da Ana danas mnogo bolje izgleda i da je veoma pametno ulagala u sebe.

 

 

 

 

 

Comments are closed.