Ona nema mira, ali nikako: Konačno otkriven problem koji svi imaju sa Meghan- I njena tjelohraniteljica dala otkaz (FOTO)

Kraljevska porodica u Velikoj Britaniji po dobrom starom običaju ne može niti jedan dan da odmori, a da se neko od njenih članova ne pojavi na naslovnicama tabloida ili portala širom svijeta.

Malo si je više dala truda oko tih vijesti u zadnje vrijeme vojvotkinja Meghan Markle, kojoj je otkaz dala i treća osoba koja je radila direktno za nju i to za manje od mjesec dana.

Tako je nakon dvije asistentice, vojvotkinja od Suseksa, ostala i bez svoje tjelohraniteljice. Ova policajka je odlučila da dadne otkaz na svoju poziciju nakon samo šest mjeseci službe na tome radnom mjestu.

Ova policajka je u jednome trenutku postala poznata po tome da je izvukla Meghan iz gužve na pijaci na Fidžiju, jer se vojvotkinja našla u velikoj sigurnosnoj opasnosti, međutim, izgleda da je ovaj posao ipak bio preveliki pritisak za nju pa je prije par dana dala svoj otkaz u Scotland Yardu

Prije ove policajke, otkaze su dale i dvije asistentkinje Meghan Markle i to osobna asistetntica Melisa Toubalt, te lična tajnica ili sekretarica Samanta Kohen, koja je godinama radila za kraljevsku porodicu.

Izvori unutar dvora tvrde da se policajka nije posvađala sa Meghan, mada je poznato da je njenim tjelohraniteljima izuzetno teško raditi sa njom, jer ona ima veliku želju da se pokaže među obićnim svijetom kao ”žena iz naroda”.

Kako izvor iz dvora kaže, ostali članovi porodice znaju koja su njihova ograničenja i šta smiju, a šta ne, dok Meghan, koja je kao glumica mogla da radi šta je htjela i da ide gdje želi, u sadašnjoj ulozi vojvotkinje i članice kraljevske porodice, još uvijek se teško snalazi, jer ne može nigdje da ide bez pratnje, a to je nešto na šta se ona teško navikava.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.