Ona je sa svojim blogom pravi hit na internetu: Piše vodič za sponzoruše i ovo su njeni savjeti kako da uhvatite bogataša- Nikada ne bih mogla da se zaljubim u siromaha (FOTO)

0

Ako ste djevojka koja ima neke malo drugačije ambicije u životu, i želja vam je da se samo bogato udate i da ulovite nekoga milijardera ili milionera, onda možda u ovome tekstu i saznate neke stvari koje am mogu pomoći u toj vašoj namjeri

Ana Bej koja ima 32 godine je svjetski poznata provodadžija i ona već dugi niz godina uči žene kako da izlaze sa elitom i sa veoma bogatim muškarcima, a njen su iskustva da bogati muškarci vole da izlaze sa običnim partnerkama.

Oglasi - Advertisement

Ana je porijeklom Šveđanka ali već dugo stanuje u Londonu i njeno je iskustvo da će se bogati i dobrostojeći muškarci češće skratiti kraj neke manje atraktivne djevojke i to iz više razloga.

Prije svega većina njih je uglavnom umorna od izlazaka sa modelima i manekenkama i traže nekoga ko nije površan i razmažen. Ana tvrdi da većini muškaraca nije ljepota prioritet već da više gledaju na njen pedigre, tj. inteligencija, šarm, pouzdanost, mudrost, brižnost.

Mnogi bogati muškarci su po Ani nesigurni jer ih je strah da bih mlada i lijepa partnerka mogla varati, posebno ako su stariji, stoga češće biraju manje atraktivne partnerke da bi barem na tom polju bili mirniji

Ako je muškarac ljubomoran, on pored sebe želi ženu koja nije tražena, i koja neće privlačiti pažnju pripadnika muškog spola. A opet, sa druge strane, manje atraktivna žena im pomaže da oni zablistaju u toj vezi jer na taj način će više pogleda biti upućeno prema njima.

Ana ima svoj blog u kojem dijeli savjete ženama kako da uđu u visoko društvo, a i sama priznaje da nikad ne bi mogla da voli siromaha, jer je za nju komforan i bogat život prioritet

 

 

Leave A Reply