Ona je proglašena za ženu sa najboljim oblinama: Na Instagramu je prati preko 8 miliona ljudi, a kada vidite njene fotografije biće vam jasno i zašto (FOTO)

Neki ljudi zaista imaju sreće pa im život pruži baš sve. I ljepotu i pamet, uspjeh i novac, dok sa druge strane, većina nema ništa od navedenog.

Doduše za sve ovo gore navedeno mnogi se moraju dobro i pomučiti, posebno kada je izgled u pitanju, na kojem se zaista mora puno raditi i puno se odricati, provoditi dosta vremena u teretani, na treninzima uz strogi način ishrane i uz mnogo kozmetičkih zahvata.

Njeno ime je Jojo von Southii ona je poznati i veoma popularni američki model, koja je proglašena za ženu sa najljepšim i najistaknutijim oblinama i da je njeno tijelo oblika kao kombinacija pješčanog sata, mišića i silikona.

Jojo se od 2013. godine bavi modelingom, i iako ima nepunih 30 godine već iza sebe ima nekoliko hirurških zahvata , a korištenje botoxa joj je na dnevnoj bazi.

Veoma je popularna i na društvenim mrežama, i samo je na Instagramu prati oko 8 miliona ljudi, a kada vidite neke njene fotografije shvatit ćete i zašto je toliko poznata.

Jojo von Southi je fitnes model i stekla je veliku popularnost zahvaljujući svojim fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Često zna nekim svojim video klipovima i da pokazuje ostalima kako da određuju neke vježbe koje su i njoj pomogle da bi dobila tijelo i izgled kakav ima sada.

Vjerujemo da će i u ovim našim krajevima dobiti dosta poklonika  jer sve je više onih mladih žena koje vjeruju u to da se dobar izgled, pored vježbi može dobiti i pomoću hirurških zahvata, a Jojo je neko ko ih može veoma dobro posavjetovati u vezi toga.

 

 

 

Comments are closed.