Ona je prije 17. godina postala najljepša misica BiH ikada, a danas je vjerojatno ne biste prepoznali: Ima tri sina i živi u Njemačkoj (FOTO)

Ona je za mnoge bila najljepša, a zasigurno je najomiljenija Miss Bosne i Hercegovine ikada i svako njeno pojavljivanje, bilo u javnosti ili u najobičnijoj kupovini nije moglo proći nezapaženo.

Vjerovatno svi iz toga perioda pamte izbor za Miss iz te godine, kada je ova ljepotica postala najljepša žena Bosne i Hercegovine i postala jedna od rijetkih koja je pokupila simpatije skoro cijelog stanovništva BiH.

Oglasi - Advertisement

Naravno, radi se o Ani Mirjani Račanović koja i dan-danas važi za najljepšu misicu koju je Bosna i Hercegovina imala. Jedna je od rijetki u istoriji izbora za Miss u ovoj državi sa čijim su izborom baš svi bili zadovoljni, pa stoga nije niti malo čudno da je plijenila pažnju gdje god da bi se pojavila.

Poslije svih obaveza koje je imala izborom za Miss, počela je da se bavi voditeljskom karijerom, ali nije se dugo zadržala u tome poslu, nego se zaljubila, udala i okrenula porodičnome životu.

Danas živi u Njemačkoj gdje je sretna i zadovoljna i okružena svojom porodicom. Ana Mirjana ima supruga i troje djece, više se ne pojavljuje u javnosti , kao ni u medijima i vodi sasvim miran i običan život.

Ponekada joj padnu na pamet dani kada se bavila manekenstvom, kao i kada je bila voditeljica na televiziji, ali, kako i sama kaže, taj joj pritisak javnosti i medija uopšte ne nedostaje i sasvim je zadovoljna sa ovim životom koji sada vodi uz svoga supruga i djecu.

Jedno je sigurno, proći će mnogo vremena dok se ne pojavi neka nova missica u BiH koja će osvojiti sva srca građana svojom ljepotom i pojavom,

 

 

Comments are closed.