Ona je najzgodnija odbojkašica i sportašica na svijetu: Kada vidite ostale fotografije shvatit ćete i zašto (FOTO)

Kao što je već poznato, na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u odbojci koji se održao u Japanu, titulu prvaka svijeta, na veliko iznenađenje svih, ali ne i ljudi iz te zemlje, je odnijela reprezentacija Srbije.

Igračice reprezentacije Srbije su odnijele i sve druge titule, za najbolju i najkorisniju igračicu, za igračicu koja je donijela najviše poena, obrambenu igračicu, ali samo jednu titulu nisu uspjele da odnesu.

Ova djevojka je proglašena za najljepšu odbojkašicu na svijetu, ali je ujedno i u užem krugu za najljepšu sportašicu na svijetu. O kome se radi?

Vjerujemo da će se sve ovo svidjeti svima onima koji vole i prate odbojku, atu posebno mislimo na muške fanove odbojke.

Ova djevojka o kojoj pričamo u ovome tekstu dolazi iz Dominikanske Republike i zove se Vinfer. I mada njena reprezentacija i nije napravila neki veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu, ona sama je privukla dosta pažnje svojim izgledom ljepotom, ali i igračkim talentom, tako da je skoro jednoglasno proglašena za najljepšu odbojkašicu Svjetskoga prvenstva.

Vinfer je očiti dokaz da sport i ljepota itekako idu zajedno, a sada se već zna da je Vinfer dobila veoma primamljive ponude od mnogih modnih i sportskih dizajnera i brendova za reklamiranje njihovih proizvoda, tako da joj se barem na tome planu otvaraju mnoge mogućnosti, ali vjerujemo da ni odbojku neće zanemariti, jer biti reprezentativka jedne zemlje nije mala stvar bez obzira na sam plasman na prvenstvu.

Odbojkašice su inače poznate kao možda i najljepše sportašice, a Vinfer je očiti dokaz da je to baš tako.

 

 

Comments are closed.