Ona je najzgodnija baka na estradi i opet je oduševila svoje fanove sa novim fotografijama: I u sedmoj deceniji izgleda odlično u kupaćem kostimu (FOTO)

Kada se govori o estradi dosta često su tema i oni pjevači i pjevačice koji su već dugi niz godina, nekoliko decenija na sceni i jednostavno još uvijek ne razmišljaju o nekoj mirovini, već smatraju da imaju još mnogo toga da kažu i pokažu u poslu kojeg rade.

Jedna od onih koja je skoro 40 godina na estradi je svakako Neda Ukraden koja je nekako najveću popularnost imala u osamdesetim godinama prošlog vijeka, kada je najviše surađivala sa Đorđem  Novkovićem, ali i danas je njena popularnost poprilična i i dalje za njene nastupe vlada veliko interesovanje.

Opšte je mišljenje o Nedi, osim što je velika pjevačica je da je i velika dama estrade, ali i da je lijepa kao i na početku karijere i da se ne libi da tu svoju ljepotu s vremena na vrijeme pokaže na razne načine.

I mada je već u sedmoj deceniji života, ipak Neda se niti malo ne stidi svoga izgleda i svoga tijela, pa joj tako nije strano da se tu i tamo, preko društvenih mreža pohvali svojim izgledom na plaži kada je u bikiniju ili u kupaćem kostimu.

Tako je baš ovih dana odlučila da se malo pohvali na društvenim mrežama sa nekim svojim fotografijama sa odmora i sa plaže, i mnogi njeni fanovi su dojma da nevjerojatno dobro izgleda za svoje godine i da se mnoge njene mlađe koleginice mogu ugledati na nju.

Neda je malo odmora provela na Maldivima pa je jednostavno poželjela da svu tu ljepotu u kojoj uživa podijeli sa svojim fanovima.

 

 

 

Comments are closed.