Ona je danas prava zavodnica: Ali na početku svoje karijere Seka Aleksić je imala viška na sve strane (FOTO)

Estrada, posebno kada je u pitanju folk estrada sa muzikom koja se danas sluša, je veoma surova i treba se imati dosta živaca i strpljenja da bi se uspjelo u tome poslu, jer sama estrada ne trpi nikakve slabosti i veoma se lako može propasti u tome poslu. Potrebno je tu i mnogo ulaganja, kako u pjesme i muzičare , tako i u sebe, a naročito u svoj izgled.

Oglasi - Advertisement

Posebno je to važna stavka kod ženskih izvođačica na estradi koje baš moraju puno da paze na svoj izgled i da svakodnevno budu što zanimljivije i provokativnije, da se što više piše o njima , na granici trača, afera i skandala, jer je to jedini način, barem trenutno , da se opstane na sceni.

Stoga nije nikakvo čudo da pojedine pjevačice se uopšte ne mogu prepoznati kada se tu i tamo naleti na neke njihove fotografije sa početaka karijera. Te fotografije dovoljno pokazuju kakve transformacije moraju pjevačice da pretrpe da bi ostale zanimljive i da tu pjesme svakako dolaze u drugi plan.

Seka Aleksić je jedna od pjevačica iz ove regije koja danas važi za jednu od najpopularnijih, ali iza čije karijere stoji jedan veoma naporan rad i velika ulaganja u sebe i svoj izgled.

Gledajući neke njene fotografije iz prošlosti vidljivo je kroz koje je sve transformacije Seka prošla i koja su sve to odricanja bila da bi došla tu gdje je sada.

Seka je na estradno nebo zakoračila albumom koji se zvao “Idealno tvoja” i izdala ga je za “Grand produkciju”.

Na početku njen izgled i nije bio čemu mada je uvijek igrala na kartu seks bombe, ali s vremenom je naučila da tu svoju seksipilnost dozira u pravim mjerama, pa je sada ona ovo što svakoga dana možemo da vidimo. Bomba.

 

 

Comments are closed.