Ona je danas jedna od najljepših i najboljih TV voditeljica: A ovako je Jovana izgledala na svojoj prvoj audiciji, kada je dobila svoj prvi posao na televiziji (FOTO)

Jovana Joksimović, osim što je poznata po tome da je supruga popularnog pjevača Željka Joksimovića, ujedno je i jedna od najpopularnijih i najboljih TV voditeljica sa ovih prostora.

Oglasi - Advertisement

Jovana je svoju voditeljsku karijeru počela da gradi, sada već davne 2001. godine, a te godine se Jovana pojavila na audiciji za mjesto voditelja na BK televiziji, na kojoj je naravno prošla, pa su joj prvi poslovi bili rad na emisiji koji su se bavili filmovima, pa je u toj emisiji radila neke kratke forme, a tada je imala samo 18 godina.

Poslije toga njena karijera je išla samo gore, a poslije prvih emisija počela je da radi i na mnogim drugim projektima, ali je ubrzo prešla i na Pink televiziju gdje je i stekla svoju pravu popularnost.

U međuvremenu je upoznala i Željka Joksimovića na projektu Pjesme Eurovizije, kada je Srbija bila domaćin ove manifestacije, a njih dvoje su bili tada voditeljski par. Na poslu se rodila i ljubav između njih dvoje, pa zatim brak, a sada je tu i troje djece.

Jovana posljednjih godina radi na Prvoj TV, na kojoj vodi Jutarnji program u tandemu sa svojim kolegom Srđanom.

Njih dvoje su trenutno najpopularniji voditeljski par u regiji , a dokaz za to je i milijunsko gledateljstvo, koje svakoga novoga jutra gledaju emisiju koju vode Jovana i Srđan.

Ono po čemu je Jovana još poznata, osim po voditeljskom radu je svakako i njen besprijekorni stajling, a poznata je da u svakoj prilici voli da istakne svoje  savršene noge, tako što se u emisijama često pojavljuje u veoma kratkim suknjama.

Ujedno , Jovana je i voditeljica koja nema dlake na jeziku i često zna da postavlja i provokativna pitanja svojim gostima, a to često prouzrokuje neke situacije, male afere i skandale, o kojima se onda sedmicama priča i piše, a samim time i diže rejting emisije u javnosti.

 

 

Comments are closed.