Ona ima četvero djece iz četiri braka: Ovo su svi muževi Zorice Brunclik, a svima njima je jedna stvar zajednička

Malo koga ima na ovim balkanskim prostorima, a da nije čuo za popularnu pjevačicu folk muzike Zoricu Brunclik.

Zorica je više od četiri desnije u estradnim vodama iza sebe ima više albuma i na desetine hitova, ali i dalje je veoma popularna i za njene koncerte, kada ih odluči praviti uvijek vlada veliko interesovanje i sportske hale su uvijek dupke pune.

Oglasi - Advertisement

Zadnjih godina njena je popularnost pomalo i veća , posebno jer je zadnjih nekoliko godina bila redovni član žirija u popularnim talent emisijama Zvezde Granda i Pinkove zvijezde, u kojima je uvijek skretala pažnju kako svojim konkretnim komentarima prema takmičarima, tako i svojim izgledom i stajlingom koji je uvijek bio ekstravagantan.

Međutim, ono što se možda zna manje o Zorici Brunclik je da se ona do sada više puta udavala i da iz tih brakova ima četvero djece, koja se zovu Marija, Zlata, Miljana i Đorđe. Dakle tri kćerke i jednoga sina.

Zorica je kćerku Mariju dobila sa samo 18 godina starosti, a tada je bila u vanbračnoj zajednici. Prvi Zoričin muž je bio Zoran Tutić, koji je inače bio harmonikaš i koji je bio šef orkestra sa kojim je Zorica nastupala u tom periodu. Sa Tutićem je Zorica dobila sina Đorđa, koji je danas oženjen i ima svoje dvoje djece.

Brak sa Tutićem nije dugo trajao, pa je Zorica pronašla sreću sa jednim drugim harmonikašem, Ljubom Kešeljom, kojem je rodila kćerku Miljanu, koju on navodno nikada nije želio da prizna, tako da se sa njom skoro i ne viđa i ne čuje.

Nakon Kešelja, Zorica se udala za još jednoga harmonikaša, Miroljuba Aranđelovića Kemiša sa kojim je dobila kćerku Zlatu, a iz svega ovoga se vidi da su svi Zoričini muževi bili muzičari, a skoro svi da su bili harmonikaši.

 

 

Comments are closed.