Ona ima 63. godine i izgleda tako da niko ne može da skine pogled sa njenog tijela, nogu i lica. Provjerite i vi zašto je to tako (FOTO)

Oni koje zanima svijet mode i modelinga, manekenki i modela zasigurno su čuli za svjetski poznati model. glumicu i manekenku Kristi Brinkli koja je dugi niz godina u visokom svijetu mode i modela i koja danas ima 63. godine.

Tokom svoje karijere Kristi je već zaradila preko 100 miliona dolara, a za takvu zaradu je iskoristila svoj glavni adut, ljepotu. Čak i u svojim šezdesetim godinama života Kristi je glavni model u kampanji jednoga poznatog brenda kupaćih kostima, a njene fotografije su objavljene i u poznatom časopisu Sport illustrated.

Ne moramo ni da vam govorimo koliku su samo nevjericu izazvale njene fotografije, jer malo ko vjeruje da neko može izgledati tako dobro u tim godinama, a posebno niko ne može da vjeruje da Kristi ima 63. godine.

Na svome zadnjem pojavljivanju na televiziji Kristi je podijelila i neke svoje male tajne na koji način održava tako dobar i zdrav izgled, pa je rekla da iako ima toliko godina ne drži se nikakvih dijeta, nego je tajna u tome što se već dugi niz godina drži jednog načina ishrane koji se za nju pokazao kao pravilan način. I stručnjaci podržavaju Kristin način razmišljanja i dodaju da pored pravilne ishrane veoma je bitno i da se bude fizički aktivan i da se sve zna dobro izbalansirati. Znači ishrana, način života i redovni treninzi donose siguran uspjeh.

Sve u svemu, kada samo pogledate fotografije ovoga dugogodišnjeg super modela, sve vam bude mnogo jasnije, mada se mora reći da dosta udjela u tome ima i majka priroda, kao i genetika.

 

 

 

Comments are closed.