On spada u red najseksipilnijih glumaca Holivuda i žene su naprosto lude za njim, a on je ludo zaljubljen u jednu Srpkinju: Sada se za potrebe filma ugojio 20 kg i totalno je neprepoznatljiv (VIDEO/FOTO)

Poznato je da mnogi svjetski glumci, zarad uloge koja bi im mogla donijeti velike nagrade i priznanja, posebno kada je Oscar u pitanju, su spremni na neke drastične transformacije kod likova koje igraju. Pa su tako spremni da drastično smršaju ili se udebljaju za neku ulogu, da svoju divnu kosu pretvore u ćelavu glavu ili da se poružnjuju do neprepoznatljivosti, samo da bi bolje iznijela karakter uloge i usavršili priču koju žele da pokažu svijetu.

Jedan od takvih glumaca, koji se ne boji drastičnih transformacija zbog likova koje igra i koji naprotiv uživa u takvim iskušenjima je svakako popularni svjetski glumac Kristijan Bejl (44), koji se ugojio više od 20 kilograma zbog svoje uloge u filmu ”Vice” u kojem će igrati nekadašnjeg potpredsjednika Amerike Dika Čejnija.

Dvadeset kilograma viška i sjajna šminka su učinile da glumac uopšte ne liči na sebe, a pored fizičke transformacije Bejl je potpuno promijenio i glas, tako da je sa time cijela promjena još savršenija.

Ovo naravno nije prvi puta da se Bejl upušta u ovakve transformacije, jer je poznato da je za ulogu u filmu ”Mašinista” bio smršao 28 kilograma, zbog čeka je imao čak i velikih zdravstvenih problema, dok se opet za potrebe filma ”Američka prevara” udebljao cijelih 15 kilograma.

Inače, a to je manje poznato, Kristijan Bejl je već 17. godina u braku sa Sandrom Blažić, ženom čije je porijeklo iz Srbije. Ona je uspješni agent za nekretnine , a dijete je srpskih emigranata koji su šezdesetih godina prošlog vijeka došli u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije. Njeno pravo ime je Srbislava, ali je Amerikanci oslovljavaju sa Sibi.

Interesantno je da se Sandra nije dopala Kristijanovoj majci i sestri, te se glumac zbog Sandre posvađao sa svojom porodicom i nije više u dobrim odnosima sa njima.

Kristijan i Sibi imaju i dvoje djece, kćerku Emelin (13) i sina Džozefa (4).

Comments are closed.