On nosi donji veš od 200 eura i čarape od 45 eura: Svoju izjavu za novinare dao Šenki Versaće, Albanac o kojem bruji cijela Srbija (FOTO)

0

O ovome čovjeku se u posjednje vrijeme mnogo pisalo i spominjao se u mnogim tekstovima koji su vezani za pojedine zvijezde estrade, posebno kada su ženske pjevačice u pitanju. Njegovo ime je Šenki Maslani i dolazi iz mjesta Aračinovo u Makedoniji, a još je i poznat po tome da živi svoj Versaći san.

Nedavno je u razgovoru sa ljudima iz medija otkrio malo više stvari o sebi kao i da je potpuno zadovoljan životom koji vodi.

Oglasi - Advertisement

Ono što je posebno karakteristično za njega je da sve što posjeduje, dakle, kuće, okućnica, kola, namještaj sve na sebi ima znak brenda Versaći, a nedavno je Šenki otvorio i kafić kojem je dao ime, pogađate već- Versaći.

Ovaj iznimno bogati Albanac tvrdi da sve proizvode koje ima od ovoga brenda su čisti original i da nema niti jednog dupljaka, te da sve to nabavlja u Italiji. Naravno da je za to njegovo zadovoljstvo potrebna i velika količina novca, a Šenki je objasnio novinarima da je on svoje bogatstvo stekao u trgovini automobilima.

Otkrio je Šenki novinarima da ga je uređenje kuće i bazena koštalo više od milion eura, ali da kada nabavlja robu za sebe obavezno sve nabavlja u Italiji. Priznao je i da je počeo da radi i zarađuje još sa 12 godina i da mu nije žao niti jedne pare da potroši na nešto što on voli i što je u neku ruku znak njegovoga raspoznavanja.

Rekao je još i da mu je u ormaru bukvalno sve Versaći, od čarapa, pa do kape na glavi, a baš nedavno je kupio Versaći bokserice koje je platio skoro 200 eura i Versaći čarape koje su ga koštale 45 eura.

Priznao je i da stalno dobija ponude od mnogih TV stanica koje su zainetersovane da dođu u njegov dom i da snime prilog o njegovom načinu života kao i o njegovoj strasti prema Versaći brendu, ali do sada nije prihvatio nikakvu ponudu jer baš i nema vremena za takve stvari jer je veoma zauzet sa poslom.

Šenki je još dodao i to da je on pravi dokaz da se u Makedoniji može veoma dobro živjeti od svoga rada, a sada mu je osnovna preokupacija da sredi i svoj kafić na način na koji je sredio svoju kuću i kola jer je to jedan veliki ćeif za njega i prosto uživa u svemu tome.

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply