On joj je napravio dijete: Kćerka Zorice Brunclik je trudna, a ovaj pjevač iz Granda je otac djeteta (FOTO)

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš će uskoro postati baka i djed jer je njihova kćerka Zlata Aranđelović(28) trudna i čeka svoje prvo dijete.

Oglasi - Advertisement

Kako mediji prenose, Zlata i i njen partner, inače zvijezda Granda Miloš Vujanović (26) će sljedeće godine postati sretni roditelji.

Njih dvoje uskoro planiraju i vjenčanje, tako da već polako se mora razmišljati o svemu oko ceremonije, a i roditeljstvo će veoma brzo postati najvažnija stvar u njihovim životima.

Kako mediji saznaju, i Zorica i Kemiš su bili presretni kada su čuli ovu divnu vijest.

Zlata je, kada je posumnjala da je u drugome stanju to saopštila samo Milošu. Međutim kada je ginekološki pregled sve konačno potvrdio podijelili su tu radosnu vijest i sa ostatkom porodice na pomalo neobičan način. Porođaj je planiran na proljeće, a tu negdje Zlata i Miloš planiraju i svadbu.

U razgovoru sa novinarima Kemiš je rekao da je presretan zbog vijesti o Zlatinoj trudnoći, a što se same svadbe tiče, to on i Zorica ostavljaju Zlati i Milošu i neće se puno uplitati u to, osim ako ne traže to od njih.

Zorica Brunclik je novinarima opisala kako je sve to izgledalo kada im je Zlata rekla da je trudna:

“Bili smo u Majamiju prije mjesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja blijedo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je riječ, bili smo presretni”, rekla je pjevačica.

Da vas samo podsjetimo da je Miloš Vujanović bio drugoplasirani takmičar Zvezda Granda u sezoni 2013-2014 dok je još Zorica bila član žirija. Tada se i upoznao sa Zlatom, a u vezu su stupili krajem prošle godine.

 

 

.

Comments are closed.