On je zbog nje ostavio Jelenu Rozgu: Kada vidite koja je njegova nova izabranica nećete moći da zatvorite usta od ljepote (FOTO)

0

Poznato je da mnoge veze na estradi, posebno ako oba partnera u vezi  pripadaju estradi dosta često teško preživljavaju razne krize koje takav posao, ali i sama okolina nosi sa sobom, pa mnogi estradni parovi, ili barem većina njih i ne opstane.

Teško je u takvim vezama biti pod stalnom prismotrom i pritiskom medija, kada se gleda baš svaki vaš korak i kada se jedva čeka da napravite nešto nesvakidašnje, što će odmah da osvane na naslovnicama tabloida ili portala u regiji.

Oglasi - Advertisement

Svi koji prate muzičku scenu, kako regionalnu, tako i svjetsku čuli su za poznatog čelistu Stjepana Hausera, koji je jedan dio svjetski poznatog dueta ”Two Chellos”.

Prije nekoga vremena Stjepan je bio poznat i po svojoj ljubavnoj vezi sa poznatom hrvatskom pop zvijezdom Jelenom Rozgom, međutim, ta veza nije na kraju uspjela, raspala se, mada su se u jednome trenutku spominjala čak i svadbena zvona, ipak na kraju nije ništa ispalo od toga.

I tako, mada su važili za možda i najljepši par hrvatske estrade i Stjepan i Jelena su dokaz da na estradi ne funkcioniše sve na način kako bi to javnost voljela.

Od tog prekida se za Jelenu ne vežu nikakve veze, ili se barem ne zna da ima bilo kakva emotivna kombinacija kada je ona u pitanju, dok je Stjepan veoma brzo prebolio Jelenu, te je nedugo nakon prekida uplovio u ljubavnu vezu sa poznatom pijanistkinjom iz Uzbekistana Lolom Astanovom.

Pon njenim fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama, mora se priznati da Stjepan baš zna odabrati i da je Lola pravo oličenje ženske ljepote.

Od kako su krenuli u vezu Lola i Stjepan dosta često i nastupaju zajedno, a za njihove koncerte uvijek vlada zaista veliko interesovanje.

 

 

Leave A Reply