On je sestrić Tošeta Proeskog, zove se Kristijan i njegova će vas pojava oduševiti: Krenuo je stopama svoga dragog ujaka i sličnost je itekako vidljiva (FOTO)

Uskoro se u Skopju treba održati veliki koncert u čast rano preminulom i talentovanom pjevaču Tošetu Proeskom, na kojem će nastupiti mnoge zvijezde regije, a jednu od pjesama bi trebao da otpjeva i sestrić pokojnog pjevača Kristijan. Koncert bi trebao da se održi u Areni Boris Trajkovski, a očekuje se dolazak velikog broja ljudi koji su voljeli i dan danas vole pjesme Tošeta Proeskog kao i njegov moćni glas.

Oglasi - Advertisement

Uz koncert bi trebala da ide i promocija novoga albuma Tošeta Proeskog na kojem se nalazi deset numera koje su sve otpjevane na engleskom, a koje je pokojni pjevač snimio i napisao još za vrijeme života, ali snimke nikada nisu nigdje objavljene. Posthumni album bi se trebao zvati ”Secert place”, i biti će predstavljen publici na ovome velikom koncertu.

Kristijan Ristevski, osim što je sestrić poznatog pjevača i sam se bavi muzikom i pjevanjem. a svoj prvi muzički korak će upravo da napravi na ovome koncertu , na kojem će otpjevati pjesmu ”We are blood”

Kristijan je za novinare potvrdio da je on lično u studiju u Londonu radio aranžmane i mastering za pjesme, koje će se naći na posthumnom albumu njegovoga ujaka.

Pjesmu koju će izvesti u Areni je napisao sam, a inspiracija mu je bila razgovori koje je vodio sa svojim ujakom, zato se pjesma i naziva tako simbolično ”Mi smo krv”.

Kristijan je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa zna često i da podijeli neke fotografije iz prošlih dana na kojima je sa svojim pokojnim ujakom kojeg je uvijek cijenio i volio, pa je tako i danas.

 

Comments are closed.