On je čovjek koji je Dei Đurđević, bukvalno, skinuo zvijezdu sa neba: Zaljubili su se jedno u drugo na poslu, a razlika od 20 godina im uopšte ne smeta (FOTO)

0

Svi mediji su prenijeli vijest o nesreći koju je doživjela poznata TV voditeljica pink televizije Dea Đurđević, a sada mediji nastavljaju i dalje da pišu o njoj posebno o njenome životu i ljudima koji čine njen život.

Dea i Mladen Mijatović su svoju ljubavnu priču započeli 2017 godine, a pošto su se upoznali na poslu, prvo su pokušali da svoju ljubav sakriju od svih, jer iako se njihovi poslovi na televiziji razilaze, ipak imaju neke zajedničke stvari jer je Mladen zadužen za vijesti iz hronike, dok Dea obrađuje svakodnevne teme u emisiji koju vodi.

Oglasi - Advertisement

Kada govore o sebi, napominju da razlika u godinama za njih ne predstavlja nikakvu prepreku i ne razmišljaju o tome, a Dea je rekla više puta da joj ne smeta što je Mladen čak 20 godina stariji od nje.

Na samim počecima veze niti jedno od njih dvoje nije željelo da komentariše njihovu vezu, ali kada su shvatili da su u čvrstoj vezi, onda su i javno progovorili o njoj, a koliko je Mladen zaljubljen u Deu dokaz je da joj je poklonio pravu zvijezdu za njen 26. rođendan

Dea je i na društvenim mrežama se pohvalila poklonom koji je dobila od svoga dragog, a i sama je tada napisala da je shvatila osjećaj kako je to kada ti neko skine zvijezdu sa neba i da je sada ona postala ponosna vlasnica jedne zvijezde u svemiru.

Da bi mu se odužila za ovaka prelijepi poklon, Dea je  je prošle godine iznenadila Maldena sa putovanjem na Šri Lanku i na Maldive, na kojem su se proveli fantastično.

 

 

 

 

Leave A Reply