On je brat Rade Manojlović i isto je pjevač: Oženjen je ljepoticom koju ne voli pokazivati u javnosti, a ona izgleda ovako (FOTO)

Jedan od Zvezda Granda je i Nenad Manojlović. Međutim, osim što je poznat po svojim glasovnim mogućnostima, poznat je i po tome što je popularna pjevačica Rada Manojlović njegova sestra po ocu.

Kada pričaju jedno o drugome, i Rada i Nenad kažu da nikada nisu bili nešto posebno bliski, ali da su uvijek bili podrška jedno drugome i svako od njih je uvijek mogao da računa na pomoć od ovoga drugoga ukoliko bi se za to pojavila potreba. Ipak, kada god imaju vremena, uvijek se nađu, popiju piće, razgovaraju i razmijene iskustva.

Iz tog razloga Rada ni pod koju cijenu nije htjela da propusti Nenadovo vjenčanje prije par mjeseci.

Nenad je oženio Jelenu sa kojom je već dugi niz godina zajedno, a nedavno je Jelena Nenadu podarila i dijete.

Nenad inače ima dijete iz svoga prvog braka, a svoju novu suprugu baš i ne voli da pokazuje previše u javnosti, pa su mnogi njegovi i Radini fanovi bili oduševljeni kada je na društvenim mrežama objavio jednu svoju fotografiju na kojoj se nalazi sa Jelenom.

Što se tiče same karijere, Nenad ima nekog uspjeha na estradi, ali ni približno kao Rada, pa se ona dosta često i ljuti na njega jer je nikada ne pita za bilo kakav savjet kada su pjesme i muzika u pitanju.

Nenad priznaje da joj se mnogo sviđa Radin dečko, pjevač Haris Berković i da bi bio veoma sretan kada bi se Rada udala za njega. Smatra da su i Rada i Haris predivni ljudi i veoma talentovani, i da ako budu barem malo pametni, da bi mogli da naprave veliki posao na estradi.

 

 

 

 

 

Comments are closed.