On je bio prvi muž prelijepe voditeljice Sanje Kužet: Radio je interesantan posao na TV Pinku, a kuma im je bila Lepa Brena (FOTO)

Kafa su Zvezde Granda u pitanju onda je sve oko njih veoma popularno i zanimljivo, pa tako i voditeljica ove emisije Sanja Kužet, o kojoj se također dosta toga zna mada su neki njeni periodi života obavijeni velom tajne, kao na primjer njen prvi brak u kojem je bila prije devet godina i u kojem je dobila sina Andriju

Tada je Sanja bila udata za Zorana Pipera koji je bio član obezbjeđenja  vlasnika TV Pinka, Željka Mitrovića

Na njihovom vjenčanju kuma je bila ni manje, ali ni više nego Lepa Brena, a Sanja je tada bila na samim počecima svoje karijere pa je na Pink televiziji radila kao voditeljka vremenske prognoze.

Izvori bliski voditeljki su otkrili da je to tada bila zaista ljubav na prvi pogled i mada je Sanja tada važila, a i danas to važi, za jednu od najatraktivnijih voditeljki Piper je bio veoma uporan u nakani da je osvoji, pa su njih dvoje poslije samo nekoliko mjeseci zabavljanja odlučili da se vjenčaju.

Sanja je u nekoliko navrata novinarima i pričala o svome prvom braku i bivšem mužu i tada je rekla kako je sve nekako išlo pomalo i brzo. Da su se prvo družili, pa su se počeli zabavljati i zaljubili su se jedno u drugo. Vjenčali se, dobili su sina razveli se ubrzo ali su i dalje tada ostali raditi u istoj firmi.

Poslije samo godine braka, došao je i razvod, ali Sanja je rekla kako kod njih dvoje sve funkcionira kako treba, samo što eto nisu više u bračnoj zajednici. Potvrdila je i da se njen bivši redovno viđa sa svojim sinom Andrijom i da imaju normalan odnos i kontakt i da mora da funkcionira sve, ako ništa onda zbog djeteta.

Sanja je ubrzo sa Pink Tv prešla u Grand gdje i danas obavlja posao voditeljke najgledanije muzičke emisije u regiji ”Zvezde Granda”.

Prije par godina ponovo se udala za Nemanju Živojinovića, sa kojim je također dobila sina.

 

 

 

Comments are closed.