Ognjen Vranješ u totalnoj nevjerici: Nije mogao da vjeruje šta mu je stiglo na kućnu adresu- Odmah je napravio fotografiju i objavio na društvenim mrežama da svi mogu da vide (FOTO)

Vjerujemo da je jedan od najpoznatijih likova javne scene , barem u posljednjih nekoliko mjeseci, svakako fudbaler Ognjen Vranješ koji se našao u centru pažnje medija i javnosti zbog afere sa Jelenom Karleušom i njegove navodno ljubavne veze sa tom pjevačicom.

Prije nekog vremena Vranješ je do kraja iskreno razgovarao sa ljudima iz belgijskih medija, i tada je otvorio dušu i priznao šta ga je sve snašlo nakon skandala sa Jelenom.

Pa se tako požalio kako mu cijela afera nije donijela ništa dobroga, te da je zbog skandala isključen iz prvog tima Anderlehta i rečeno mu je da traži novi klub od ljeta, a ujedno je zbog toga, ali i zbog tetovaže četničkog vojvode Đujića izbačen iz reprezentacije BiH, a selektor Robert Prosinečki mu je jasno poručio da na njega više ne računa.

Ognjen smatra da je na kraju on ispao jedini žrtveni jarac, mada krivica oko cijelog skandala nije samo njegova, te da on sada plača i tuđe greške.

Dodao je i da je samokritičan i da sve ovo što se dešavalo nije bilo dobro za njega , kao i damu ne pada teško uloga lošeg momka, jer kako je rekao, možda on to i jeste, ali da ne želi da se bavi stvarima poput šta ko misli o njemu jer svako ima pravo na svoje mišljenje.

Međutim, pohvalio se da ipak postoji veliki broj ljudi koji ga podržava u svemu, pa tako razumiju i njegovu trenutnu situaciju kao i to da nije samo on isključivi krivac za sve ono što se dešavalo u posljednjih nekoliko mjeseci.

Zbog toga mu je bilo posebno drago zbog neočekivanog poklona kojeg je dobio, pa se odmah sa time morao pohvaliti i na društvenim mrežama.

 

 

Comments are closed.