Oglasila se konačno i Ana Sević o drami koju proživljava ovih dana: Ovo je istina o Darku i meni, kao i o Darkovim roditeljima- Nije mi ni malo lako

Konačno je i Ana Sević odlučila da progovori o svemu što se njoj događalo od dana kada je njen, još uvijek legalni muž Darko Lazić doživio nesreću u saobraćaju u kojoj je zadobio teške povrede, opasne po život

Pa je novinarima Ana rekla da je od kuma, koji ju je nazvao, saznala za Darkovu nesreću i da u prvi mah nije znala šta da radi, da je bila u šoku i da nije vjerovala da se to događa. Sjeća se da je kćerku Lorenu odvela u obdanište  i da je zatim odmah otišla u bolnicu u Zemun, gdje je shvatila ozbiljnost situacije i da se Darko u tim časovima bukvalno borio za svoj život. Bez obzira na sve što se među njima događalo, ona je bila svjesna da je on njen bivši muž, ali i otac njene kćerke i da će biti uz njega  i da će pomoći u svemu i koliko god bude potrebno da se on oporavi i da bude uz njihovu kćerku.

Oglasi - Advertisement

Priznala je Ana da njena kćerka još uvijek ništa ne zna i da će se truditi i da ne sazna šta se desilo njenome ocu. Ona joj za sada govori da je Darko na putu i ona joj vjeruje, jer Darko i jeste bio često na putu, na nastupima i to za nju nije ništa neobično.

Na pitanje novinara u kakvim je odnosima sa Darkovom vjerenicom, Marinom Gegić, Ana je odgovorila da je tog prvog dana u bolnici po prvi puta vidjela Marinu, i da je uvidjela da je veoma pogođena Darkovom nesrećom kao i da joj je mnogo stalo do Darka, što je  Ani i drago da zna da Darko ima nekoga takvog pored sebe.

Ujedno je rekla i da nije tačno da ju je Darkov otac istjerao iz bolnice, i da sve što se pisalo u vezi toga nije istina, i da je ona uvijek imala korektne odnose sa Darkovim roditeljima i da se ništa nije promijenilo na tom planu.

 

 

.

 

 

 

 

Comments are closed.