Oglasila se i djevojka Darka Lazića sa riječima koje tjeraju suze na oči: Danima sam molila i plakala ispred Darkove sobe dok je Ana Sević bila u njoj

Svi već, više ili manje znaju da je poznati pjevač Darko Lazić prošloga utorka doživio tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške povrede. Međutim, njegova djevojka ili vjerenica Marina Gagić, sa kojom je Darko zajedno kako se rastao od Ane Sević ga nije mogla uopšte vidjeti prvih nekoliko dana.

Oglasi - Advertisement

Pjevaču su u nesreći povrijeđeni mnogi vitalni organi, bubrezi, pluća, ima više prijeloma, i prvih nekoliko dana su bili veoma kritični za njega, pa je stoga tim doktora okupljen oko Lazića  donio odluku da pjevača u tim prvim danima smije da posjećuje samo njegova, i dalje zakonita supruga Ana Sević. Čak ga nisu mogli posjećivati ni majka ni otac, a samim time ni djevojka Marina.

Marina je, kako kažu neki izvori bliski njoj zbog toga bila očajna i svaki dan je bila tablete za smirenje.

Izvor također kaže da je svo vrijeme , dok je Ana bila u sobi sa Darkom, Marina ispred sobe plakala i molila da i nju puste da vidi Darka makar na jedan minut. Međutim, doktori su bili neumoljivi u svojoj odluci, pa je tako Marina morala da sa Darkovom majkom plače ispred šok sobe.

Na marini se vidi da je ovih zadnjih dana vidno smršala, a ljudi bliski njoj kažu da već danima nije ništa ni jela ni pila, i da spava samo po nekoliko minuta dnevno i to uz pomoć sedativa.. Mnogo joj je lakše sada kada je Darko izašao iz kome i kada ga je prvi puta i vidjela, pa se pretpostavlja da će se i ona sada malo početi oporavljati, kao i da će biti uz Darka sljedeći period njegovoga teškog oporavka koji mu slijedi.

 

 

 

Comments are closed.