Odlučio je da uradi DNK analizu svojih sedmero djece, a kada su došli rezultati njegov svijet se zauvijek promijenio(VIDEO)

Pretpostavljamo da su mnogi od vas, barem na nekoliko minuta gledali neku od epizoda serijala DNK, koji ide na ovdašnjim televizijama, a u kojoj se pomoću DNK analize rješavaju problemi u mnogim porodicama ili se stvaraju novi i veći, zavisno od razvoja situacije.

DNK je veoma popularna emisija na ovim prostorima u kojoj se prikazuju mnoge teške i manje teške životne priče pojedinaca i porodica, u kojoj mnogi od aktera žele da pomoću DNK analize ustanove svoje pravo porijeklo, da pronađu neke svoje izgubljene članove porodice ili, kao u ovome slučaju o kojem danas govorimo, da ustanove da li su pravi roditelji djece koje imaju sa svojim partnerima, ženama, suprugama, ljubavnicima.

Tako je u ovoj epizodi, čiji cijeli video dijelimo sa vama, glavni akter Željko poželio da uradi DNK analizu sebe i svoje sedmero djece, jer je posumnjao da sva djeca, a možda niti jedno nije njegovo jer je uhvatio svoju ženu par puta, da nije u kući, noću, dok djeca plaču u susjednim sobama.

U međuvremenu su se oni i razveli, a ona je odvela djecu sa sobom u Suboticu, gdje sada ima novoga partnera.

Željko je posumnjao da ga je žena varala dok su bili u braku, pa je zatražio DNK analizu djece koja su se smatrala njegovim, da bi se utvrdilo sto postotno očinstvo.

Kada je na kraju emisije stigla konačna DNK analiza Željko je počeo plakati od šoka.

Da  li se radilo o pozitivnom ili negativnom šoku, pogledajte u ovome videu u kojem je cijela emisija ove veoma popularne emisije.

 

Comments are closed.