Od svoje 14. godine je u teratani, mišićima zasjenila i muškarce: Kad vidite njene slike otpast će vam vilica (FOTO)

U zadnje vrijeme je postalo popularno, posebno za mlade ljude i ljude u srednjim godinama, da zbog zdravlja i sopstvenog zadovoljstva dosta vremena provode u teretanama i u raznim vrstama treninga

Normalno je da mladi ljudi rade te stvari da bi što ljepše oblikovali svoje tijelo, dok oni malo stariji rade to i iz tog razloga, ali najviše radi regulisanje kilaže ili zbog sopstvenog zdravlja.

Naravno da ako želite da imate izražene mišiće i savršeno oblikovano tijelo, onda je potrebno i da mnogo vježbate, uz posebnu prehranu i uz specijalne treninge i vježbe uz kontrolu profesionalnih trenera koji će vam na pravilan način dozirati vaše vježbe , spram vaših mogućnosti i trenutne forme.

Međutim ova djevojka o kojoj govorimo u ovome tekstu je po našem skromnom sudu malo i pretjerala, tako da je razvila takve mišiće na sebi da to, barem većini ne izgleda niti malo zdravo, a da o ženstvenosti i ne govorimo.

Ova djevojka sama za sebe kaže da se ovoj vrsti treninga posvetila od svoje 14. godine.

Njeno ime je Natalija Kuznjecova i ona je jedna od najpoznatijih bodibilderica iz Rusije, a rekorderka je u podizanju tegova.

Gledajući samo u njeno lice vidimo svu ljepotu koju jedna žena može imati, međutim kada bacite pogled na kompletno njeno tijelo sve to pomalo izgleda zastrašujuće, i po mnogima niti malo normalno i lijepo.

Mnogi bi pomislili i da je riječ o fotošopu kada su njene fotografije u pitanju, ali vjerujte da to nije tako i da je sve zaista ovako kako vidite na fotografijama.

Natalija je priznala da uz redovne treninge koristi i neke vrste steroida, ali samo onoliko koliko pravila u njenome sportu dozvoljavaju.

Mnogima nije jasno kako neka žena uopšte želi da izgleda ovako kako izgleda Natalija, ali ona je ponosna sa svime onim što je do sada uradila sa svojim tijelom i dosta često objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, da se pohvali svojim tijelom i mišićima, koji svakako ne izgledaju svakidašnje.

 

Comments are closed.