Objavljena posljednja fotografija Tošea Proeskog koja je nastala samo tri sata prije nesretnog događaja: Mnogi nisu mogli da suzdrže suze ( VIDEO/FOTO)

Prošlo je više od jedanaest godina kako je ovaj svijet napustio po mnogima pjevač sa najboljim vokalom koji je viđen na ovim prostorima, Toše Proeski. Toše je izgubio svoj život 2007 godine u oktobru u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Nove Gradiške, ali bez obzira što su prošle tolike godine od njegove smrti o ovome se pjevaču i dalje priča i govori svakodnevno a njegove pjesme i spotovi se puštaju svaki dan širom regije na mnogim TV i radijskim stanicama.

Ovih dana se na internetu pojavio i snimak posljednjeg TV nastupa  ove makedonske i regionalne pop zvijezde. Video je nastao 16. oktobra 2007. godine, baš na dan kada se i desila nesreća, samo nekoliko sati prije nesreće.

Tada se Toše pojavio u emisiji Vrteška, i vidljivo je da je zaista bio umoran i iscrpljen, a mnogi njegove izgovorene riječi u emisiji shvataju kao da je naslućivao šta će mu se dogoditi.

Pa je u toku emisije rekao kako bi želio da se malo trgne od svega ,ali da ne uspijeva, jer ga je mašinerija stavila u bubanj i tu više nije bilo povratka. Rekao je tada u emisiji da mu je već pomalo preko glave stalnih intervjua, snimanja, šminkanja, stalnih pakovanja, putovanja, svaki dan druga hotelska soba, drugi krevet. Priznao je tada Toše da je željan da ode sa nekim na večeru, ili u prodavnicu sasvim sam, a da ga ne zaustavljaju, ne zapitkuju, pa je ispričao i šta mu se desilo samo desetak dana prije te emisije.

Priznao je tada Toše kako je uhvatio sebe ispred nekog izloga i da je u tome trenutku shvatio da više od sedam godina nije bio sam u kupovini. Rekao je Toše da možda mnogi i ne misle da on želi da ponekad bude sam, ali on to zaista želi, i želi da kupuje sam, barem ponekad.

 

Na kraju su mu voditelji poželjeli sretan put, jer je išao dalje da snimi novi spot za svoju novu pjesmu, ali tada se desila nesreća, a od tada je sve manje ili više poznato

 

Comments are closed.