Objavljena i prva fotografija Darka Lazića nakon nesreće : Roditelji, Ana Sević i vjerenica Marina se ne odvajaju od Darka

Već je svima poznato da je popularni pjevač Darko Lazić doživio tešku saobraćajnu nesreču u kojoj je zadobio mnoge povrede , a neke od njih su bile opasne i po život. Darko je trenutno smješten u KBC Zemun gdje se veliki tim ljekara brine o njegovome stanju.

Prvih šest dana Darko je bio i u vještačkoj komi, jer su mu mnoge povrede ugrožavale život, ali u posljednjih nekoliko dana mu je mnogo bolje, izvađen je iz kome, komunicira na neki način sa ljekarima i prognoze su da bi se pjevač mogao oporaviti u potpunosti.

Darko sada već pomalo diše i samostalno, s obzirom da je ima povredu plućnog krila.

Njegova porodica i prijatelji su stalno u bolnici i ne odvajaju se od njegove sobe niti jednoga minuta, a čak su i novinari na jedan tren uspjeli da zavire u bolničku sobu Darka Lazića, pa su napravili i prve njegove fotografije nakon nesreće.

I njegova, još uvijek zakonita supruga Ana Sević je stalno u bolnici, a tu je i Darkova zaručnica Marina, pa sve to pomalo nalikuje i na neku špansku TV sapunicu, mada je više nego lijepo da svi oni brinu za pjevača i da im je stalo da se Darko što prije oporavi.

Kako navode mediji, Darkova i Anina kćerka još uvijek ne zna ništa o stanju svoga oca, mada svakodnevno pita za njega.

Darku, čim malo ojača predstoji težak oporavak, a i nekoliko operacija, koje će se raditi kako mu organizam bude jačao. Teško je prognozirati da li će se Lazić više ikada moći vratiti pjevanju, ali vrijeme će to najbolje pokazati.

 

Comments are closed.