Objavljen snimak koncerta Dragane Mirković u Americi : Niko ne može da vjeruje da se to dešava, a fanovi su više nego razočarani (VIDEO)

Dragana Mirković zasigurno važi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, što se folk muzike tiče, mada je i u inostranstvu, gdje god ima naših ljudi sa Balkana uvijek velika zainteresiranost za njene koncerte.

Dragana spada u red onih pjevačica koje su za vrijeme svoje dugogodišnje karijere napravile mnogo i naprosto je teško nabrojati sve hitove koje je Dragana otpjevala, a o broju prodanih albuma i karata za koncerte da i ne govorimo, jer te podatke ne vjerujemo da iko zna, pa ni sama Dragana.

Pored toga što se već 3-4 decenije uspješno bavi pjevanjem, Dragana je veoma uspješna i u biznisu, u kojem, zajedno sa svojim suprugom Tonijem vodi nekoliko vrlo uspješnih kompanija, a vlasnica je i medijske kuće ”DM”, koja svojim emisijama propagira sve vrste muzike, mada je najveći fokus usmjeren naravno na folk muziku, jer je i vlasnica televizije folkerka.

Zadnjih nekoliko sedmica Dragana se nalazi na svojoj velikoj turneji po Americi, a uspjela je za vrijeme tih putovanja i između koncerata da obiđe mnoge poznate destinacije u Americi i naravno da se pohvali time svojim fanovima, preko društvenih mreža.

Vjerujemo da će joj posebno ostati u sjećanju vožnja u helikopteru iznad Velikog kanjona, jer to je nešto zaista fascinantno.

Međutim, izgleda da što se tiče koncerata i samih nastupa i posjeta, tu stvari baš i ne stoje fantastično. Njen nastup u Čikagu se nikako ne može nazvati uspješnim, a to je posebno rastužilo mnoge njene fanove.

Mada je koncert u Čikagu bio mjesecima ranije najavljivan i reklamiran, na istom tom koncertu se pojavilo jedva stotinjak posjetilaca što je svakako mnogo manje nego li je Dragana , a i organizatori očekivali.

Na ovome videu možete da vidite kako je izgledala cijela atmosfera.

Comments are closed.