Objavila svoju provokativnu fotografiju na društvenim mrežama koja se nije svidjela njenom ocu: Onda joj je on održao pravu lekciju tako da ju je obrukao za sva vremena- Urnebesno (FOTO)

Društvene mreže su najpopularnija stvar koja postoji na svijetu, a najveći zaluđenici istim su svakako tinejdžeri koji se nalaze u najranjivijim godinama svoga života i dosta često putem društvenih mreža, svjesno ili nesvjesno znaju objaviti neke fotografije i snimke u kojima se obrukaju, tako da ih onda ta bruka, među vršnjacima prati dugo vremena, što baš nije dobro sa psiho stanje pojedinaca.

Oglasi - Advertisement

Način na koji je jedan otac ukazao svojoj kćerci da malo pretjeruje s društvenim mrežama i sa objavljivanjima na istim je jedan od najinteresantnijih koji je viđen zadnjih godina i postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Otac te tinjedžerke je na društvenim mrežama vidio jednu objavu svoje kćerke koja mu se baš nije svidjela, a na kojoj ona, opušteno, uz kafu i laptop pokazuje svoje noge i na malo erotski način izaziva sve one koji je prate na društvenim mrežama.

Stoga je otac odlučio da nešto uradi povodom toga i da joj pokaže koliko sve to smiješno zna izgledati u očima drugih i kako ljudi u principu komentarišu te fotografije. Pa je objavio nekoliko fotografije u kojima je oponašao objave svoje kćerke, a krajnji je rezultat ispao više nego urnebesan.

Vjeruje se da je kćerka ovoga oca, nakon nekoliko njegovih objava u kojoj je ismijavao neke njene pokušaje da bude zanimljiva, prestala ili dobro smanjila svoje fotografisanje i objavljivanje istih.

Čak su i neki dijelovi odjeće morali zaplatiti da bi efekat šale i lekcije bio što bolji.

Selfi se može vidjeti na mnoge načine, a ovako je otac vidio svoju kćer.

Možda i najefektnija fotografija koja pokazuje šta sve radimo i kakve klaunove pravimo od sebe samo da bi bili barem na tren popularni i zanimljivi.

 

 

 

 

Comments are closed.