Objavila svoju provokativnu fotografiju na društvenim mrežama koja se nije svidjela njenom ocu: Onda joj je on održao pravu lekciju tako da ju je obrukao za sva vremena- Urnebesno (FOTO)

Društvene mreže su najpopularnija stvar koja postoji na svijetu, a najveći zaluđenici istim su svakako tinejdžeri koji se nalaze u najranjivijim godinama svoga života i dosta često putem društvenih mreža, svjesno ili nesvjesno znaju objaviti neke fotografije i snimke u kojima se obrukaju, tako da ih onda ta bruka, među vršnjacima prati dugo vremena, što baš nije dobro sa psiho stanje pojedinaca.

Način na koji je jedan otac ukazao svojoj kćerci da malo pretjeruje s društvenim mrežama i sa objavljivanjima na istim je jedan od najinteresantnijih koji je viđen zadnjih godina i postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Otac te tinjedžerke je na društvenim mrežama vidio jednu objavu svoje kćerke koja mu se baš nije svidjela, a na kojoj ona, opušteno, uz kafu i laptop pokazuje svoje noge i na malo erotski način izaziva sve one koji je prate na društvenim mrežama.

Stoga je otac odlučio da nešto uradi povodom toga i da joj pokaže koliko sve to smiješno zna izgledati u očima drugih i kako ljudi u principu komentarišu te fotografije. Pa je objavio nekoliko fotografije u kojima je oponašao objave svoje kćerke, a krajnji je rezultat ispao više nego urnebesan.

Vjeruje se da je kćerka ovoga oca, nakon nekoliko njegovih objava u kojoj je ismijavao neke njene pokušaje da bude zanimljiva, prestala ili dobro smanjila svoje fotografisanje i objavljivanje istih.

Čak su i neki dijelovi odjeće morali zaplatiti da bi efekat šale i lekcije bio što bolji.

Selfi se može vidjeti na mnoge načine, a ovako je otac vidio svoju kćer.

Možda i najefektnija fotografija koja pokazuje šta sve radimo i kakve klaunove pravimo od sebe samo da bi bili barem na tren popularni i zanimljivi.

 

 

 

 

Comments are closed.